Verkopen?

Groeien?

Kwaliteit?

WIE
Bedrijven die willen ondernemen, voor kwaliteit gaan en grote opdrachten willen binnenslepen
WAAR
Tenders, B2B grote opdrachten (RFP), Sales pitches
WAT
Strategie, faciliteren, schrijven, vormgeven, trainen
Meer over Tenderteam
Onze diensten

Onze kwaliteiten

Strategie
De winnende strategie; daar gaan en staan we voor. Het leveren van kwaliteit staat hierbij, in alle aspecten, voorop. We brainstormen over de beste ideeën, interviewen experts (intern en extern) en creëren de meest aantrekkelijke plannen. Het resultaat: een tevreden klant.
Lees meer
Creativiteit
Zeg je Tenderteam dan zeg je creativiteit. Die creativiteit vind je terug in ons product: foutloos geschreven en tot in de puntjes vormgegeven plannen en ons proces: inbrengen van creatieve ideeën voor plannen of voor de bedrijfsvoering. In een sfeer van bruisende energie zijn wij de creatieve en tech-savvy jonge geesten die ambachtelijke vaardigheden zoals schrijven en vormgeven combineren met ondernemerschap op managementniveau
Lees meer
Actie!
Tempo, energie en initiatief … We wachten niet tot anderen het vragen, maar zijn proactief. Het tempo en de energie van onze aanpak werken aanstekelijk en hiermee enthousiasmeren we collega’s, tendertalenten en klanten. Als sparringpartner zitten we vóórover en staan we paraat om meteen tot actie over te gaan.
Lees meer

Bouwteam renovatie ophaalbrug Suisendijk

De gemeente Goeree-Overflakkee selecteert een installateur met nautische kennis als bouwteampartner voor de renovatie van de Ophaalbrug Suisendijk.

ROK Interim-Management en Organisatieadvies

We hielpen een bekend inkoop- en interim management bureau in Nederland met het inschrijven op een Raamovereenkomst van de ministeries.

Tijdelijke bruggen A9

We hielpen Janson Bridging met het maken van een tenderdocument voor combinatie VEENIX. Het betrof een B2B-voorstel voor de huur van 8 gigantische, tijdelijke bruggen die in én over de A9 tussen Badhoevedorp en Holendrecht liggen. Je kunt ze inmiddels rijdend over de A9 zien liggen!

Zonnepark Aa en Maas

Tenderteam hielp deze tender van Waterschap Aa en Maas binnen te halen met een goed plan van aanpak. Het waterschap zocht – en vond – een installateur die het zonnepark realiseert, zelfstandig 15 jaar lang het onderhoud uitvoert en de energieopbrengst borgt.

Raamovereenkomst Civiele Projecten

We hielpen Strukton met reviews op hun plan van aanpak. Ook hielpen we ze met het structuren van hun plan van aanpak, aangezien deze in de RADAR-methode geschreven moet worden. Dit is een schrijfwijze die nog niet voor iedereen even bekend is, maar waar wij graag mee helpen.

Wmo en Jeugdhulp

We hielpen ‘Praktijk voor speltherapie Boven-Leeuwen’ met het inschrijven op een aanbesteding met 2 percelen: Jeugd Begeleiding en Jeugd Behandeling. Aanbesteden was nieuw voor deze praktijk dus we hielpen waar we konden.

Onderhoud openbare verlichting twee gemeenten

Een maximale score op Procesbeheersing. Dat was een mooi resultaat voor deze tender in de openbare verlichting. Daarbij schreven we het plan en zorgden we voor een pittige interviewtraining voor de sleutelfunctionarissen.

Levering elektronische kluisjes Corderius College

Corderius College heeft een tender uitgeschreven voor de levering van lockers in de vorm van een LaaS-concept (Locker as a Service). Ze willen volledig ontzorgd worden bij het ontwerp, de installatie en het gebruik van de lockers en het softwaresysteem op meerdere vestigingen.

Arbodienstverlening Zuidoost Brabant

De derde tenderwinst op rij! Dit keer wilde de Omgevingsdienst Zuidoost Brabanteen arbodienstverlener selecteren voor een veilige en gezonde werkomgeving voor haar medewerkers, zodat deze vitaal en duurzaam inzetbaar zijn en blijven.

Natuurontwikkeling en vaargeulonderhoud Amstelmeer

Met zeer goede planscores hielpen we deze aanbesteding van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier binnen te halen. Het betrof een werk voor het uitbaggeren van twee vaargeulen, op een zo circulair mogelijke wijze.

Trajectbegeleiding participatieonderdeel Z-route inburgering

Het schrijven van een aanbestedingsaanbieding is voor STEP geen dagelijkse kost. Daarom benaderde het bedrijf ons om middels reviews & redigeren hun tekst aan te scherpen. Het resultaat was een goed leesbaar, SMART en onderscheidend plan.

Onderhoud waterbergingen Hollandse Delta

We hielpen een groenbedrijf met het schrijven van een plan van aanpak voor de aanbesteding Onderhoud waterbergingsgebieden WSHD onderhoudsjaren 2022-2027 van waterschap Hollandse Delta.

Gratis inspiratiesessies

Meerwaarde in je plan
Lees meer
Aantrekkelijk schrijven
Lees meer
Creatieve werkvormen
Lees meer
Aanbesteding strategie
Lees meer
Prijsvorming
Vormgeving & illustraties
8,3
Gemiddelde score op onze EMVI plannen in 2020
67%
In 67% van de tenders waar wij het EMVI plan schreven in 2019 wonnen we de tender
71%
In 71% van de aanbestedingen in 2018 was ons plan het beste van alle inschrijvers
8,6
Gemiddelde score op onze EMVI plannen in 2019

Winnende strategie voor inschrijven op aanbestedingen

Tenderteam helpt bedrijven met het winnen van aanbestedingen.

Met onze strategie en onze manier van schrijven maken we de plannen voor jouw klanten passend bij de klantvraag, strategisch, inhoudelijk slimmer, SMART en duurzamer. Zo schrijven we in op aanbestedingen met een maximale winkans en realiseren we jouw commerciële doelen.

8,3
gemiddelde score op onze EMVI-plannen in 2018
67%
in 67% van de tenders waarvoor wij het plan schreven, won onze opdrachtgever
71%
in 71% van de aanbestedingen in 2019 was ons plan het beste van alle inschrijvers
8,6
gemiddelde score op onze EMVI-plannen in 2019

Blogs en vlogs

Meer artikelen

Plannen van aanpak

EMVI plan
Lees meer
Plan van aanpak (aanbesteding)
Lees meer
Plan van aanpak (B2B)
read more

Sessies

Meerwaarde bieden in je plannen
Lees meer
Een grote klant behouden
Lees meer
Werken AAN de verkoop, niet in
read more

Trainingen

Strategisch winnen van tenders
Lees meer
Een winnend plan van aanpak schrijven
Lees meer
Faciliteren van creatieve sessies
read more
Winnen met kwaliteit als beleid
read more
Aanbestedingen winnen op prijs
read more

Neem nu contact op

Plan Frisse Sessie

NEEM NU CONTACT OP

Contact

Interesse gewekt?