Verkopen?

Groeien?

Kwaliteit?

WIE
Bedrijven die willen ondernemen, voor kwaliteit gaan en grote opdrachten willen binnenslepen
WAAR
Tenders, B2B grote opdrachten (RFP), Sales pitches
WAT
Strategie, faciliteren, schrijven, vormgeven, trainen
Meer over Tenderteam
Onze diensten

Onze kwaliteiten

Strategie
De winnende strategie; daar gaan en staan we voor. Het leveren van kwaliteit staat hierbij, in alle aspecten, voorop. We brainstormen over de beste ideeën, interviewen experts (intern en extern) en creëren de meest aantrekkelijke plannen. Het resultaat: een tevreden klant.
Lees meer
Creativiteit
Zeg je Tenderteam dan zeg je creativiteit. Die creativiteit vind je terug in ons product: foutloos geschreven en tot in de puntjes vormgegeven plannen en ons proces: inbrengen van creatieve ideeën voor plannen of voor de bedrijfsvoering. In een sfeer van bruisende energie zijn wij de creatieve en tech-savvy jonge geesten die ambachtelijke vaardigheden zoals schrijven en vormgeven combineren met ondernemerschap op managementniveau
Lees meer
Actie!
Tempo, energie en initiatief … We wachten niet tot anderen het vragen, maar zijn proactief. Het tempo en de energie van onze aanpak werken aanstekelijk en hiermee enthousiasmeren we collega’s, tendertalenten en klanten. Als sparringpartner zitten we vóórover en staan we paraat om meteen tot actie over te gaan.
Lees meer

Bouwteam renovatie ophaalbrug Suisendijk

De gemeente Goeree-Overflakkee heeft het voornemen een aanbestedingsprocedure uit te voeren voor het selecteren van een bouwteampartner om in bouwteamverband, samen met de gemeente, een geschikt ontwerp te maken (ter zake realiseren van doelstellingen en voldoen aan de eisen en randvoorwaarden van de renovatie) voor de renovatie van de ophaalbrug Suisendijk binnen de gemeente Goeree-Overflakkee. […]

ROK Interim-Management en Organisatieadvies

Het doel van deze Aanbesteding is het sluiten van meerdere Raamovereenkomsten op het gebied van: Strategisch Interim-Management; Tactisch Interim-Management en Organisatieadvies.

Tijdelijke bruggen A9

Janson Bridging is door combinatie VEENIX gevraagd om een B2B-voorstel te maken voor de huur van 8 tijdelijke bruggen voor de tijdelijke omlegging van de A9 tussen Badhoevedorp en Holendrecht.

Zonnepark Aa en Maas

Waterschap Aa en Maas wenst een partner te contracteren die het zonnepark realiseert, zelfstandig 15 jaar het onderhoud uitvoert en de energieopbrengst borgt.

Raamovereenkomst Civiele Projecten

Strukton heeft onze hulp ingeschakeld voor het reviewen van het door hen geschreven plan van aanpak. Toen bleek dat er in deze tender gebruikt wordt gemaakt van RADAR, een schrijfwijze die nog niet voor iedereen even bekend is, is besloten ons bij het hele proces te betrekken.

Wmo en Jeugdhulp

Onze klant Praktijk voor speltherapie Boven-Leeuwen vraagt onze ondersteuning bij de inschrijving op 2 percelen: Jeugd Begeleiding en Jeugd Behandeling.

Onderhoud openbare verlichting twee gemeenten

Voor deze opdracht schreven wij het plan waarbij we in samenwerking met onze klant in étappes het plan reviewden, aanscherpten, weer reviewden en nog verder aanscherpten. Door continue dóór te vragen komen we uiteindelijk tot heel SMART oplossingen die resulteerden in, onder andere, een maximale score voor het onderdeel Procesbeheersing. Voor de toelichtingsronde bereidden wij […]

Levering elektronische kluisjes Corderius College

Corderius College heeft een tender uitgeschreven voor de levering van lockers in de vorm van een LaaS-concept (Locker as a Service). Ze willen volledig ontzorgd worden bij het ontwerp, de installatie en het gebruik van de lockers en het softwaresysteem op meerdere vestigingen.

Arbodienstverlening Zuidoost Brabant

De Omgevingsdienst Zuidoost Brabant wil een veilige en gezonde werkomgeving voor haar medewerkers. Door middel van de inzet van een arbodienstverlener wil zij tevens invulling geven aan de wettelijke verplichtingen én inzetten op verzuimbeheersing en preventie. Dit met het doel de veiligheid, de gezondheid en het welzijn van medewerkers te bevorderen, zodat deze vitaal en […]

Natuurontwikkeling en vaargeulonderhoud Amstelmeer

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier wenst een opdrachtgever te kiezen voor het uitbaggeren van twee vaargeulen op een circulaire wijze.

Trajectbegeleiding participatieonderdeel Z-route inburgering

Het schrijven van een aanbestedingsaanbieding is voor STEP geen dagelijkse kost. Daarom benadert het bedrijf Tenderteam om in een redactietraject tips & tricks te krijgen hun antwoord aan te scherpen tot een winnende tekst. 100% SMART en aansprekend geschreven.

Onderhoud waterbergingen Hollandse Delta

De aanbesteding heeft tot doel een RAW-raamovereenkomst af te sluiten, met als titel “Onderhoud waterbergingsgebieden WSHD onderhoudsjaren 2022-2027”, voor het uitvoeren van onderhoud aan de waterbergingsgebieden binnen het verzorgingsgebied van waterschap Hollandse Delta.

Gratis inspiratiesessies

Meerwaarde in je plan
Lees meer
Aantrekkelijk schrijven
Lees meer
Creatieve werkvormen
Lees meer
Aanbesteding strategie
Lees meer
Prijsvorming
Vormgeving & illustraties
8,3
Gemiddelde score op onze EMVI plannen in 2020
67%
In 67% van de tenders waar wij het EMVI plan schreven in 2019 wonnen we de tender
71%
In 71% van de aanbestedingen in 2018 was ons plan het beste van alle inschrijvers
8,6
Gemiddelde score op onze EMVI plannen in 2019

Winnende strategie voor inschrijven op aanbestedingen

Tenderteam helpt bedrijven met het winnen van aanbestedingen.

Met onze strategie en onze manier van schrijven maken we de plannen voor jouw klanten passend bij de klantvraag, strategisch, inhoudelijk slimmer, SMART en duurzamer. Zo schrijven we in op aanbestedingen met een maximale winkans en realiseren we jouw commerciële doelen.

8,3
gemiddelde score op onze EMVI-plannen in 2018
67%
in 67% van de tenders waarvoor wij het plan schreven, won onze opdrachtgever
71%
in 71% van de aanbestedingen in 2019 was ons plan het beste van alle inschrijvers
8,6
gemiddelde score op onze EMVI-plannen in 2019

Blogs en vlogs

Meer artikelen

Plannen van aanpak

EMVI plan
Lees meer
Plan van aanpak (aanbesteding)
Lees meer
Plan van aanpak (B2B)
read more

Sessies

Meerwaarde bieden in je plannen
Lees meer
Een grote klant behouden
Lees meer
Werken AAN de verkoop, niet in
read more

Trainingen

Strategisch winnen van tenders
Lees meer
Een winnend plan van aanpak schrijven
Lees meer
Faciliteren van creatieve sessies
read more
Winnen met kwaliteit als beleid
read more
Aanbestedingen winnen op prijs
read more

Neem nu contact op

Plan Frisse Sessie

NEEM NU CONTACT OP

Contact

Interesse gewekt?