Levering elektronische kluisjes Corderius College

  Wat houdt het project in? 

  Corderius College heeft een tender uitgeschreven voor de levering van lockers in de vorm van een LaaS-concept (Locker as a Service). Ze willen volledig ontzorgd worden bij het ontwerp, de installatie en het gebruik van de lockers en het softwaresysteem.

  "We hebben met jullie hulp gewonnen en dat gaf een enorme morele boost!"

  Peter Huisman

  Wat hebben we gedaan? 

  Voor Olssen hebben we een training tenderproces en tenderschrijven gegeven. Tijdens deze interactieve training hebben de deelnemers veel zelf gedaan; vooral stukken tekst geoefend te schrijven. Ook zijn we aan de slag gegaan met eerdere teksten en het reviewen daarvan, nadat we hadden besproken waar je allemaal over na moet denken en hoe je een heldere tekst schrijft. Ze waren heel verrast over de onderwerpen en waar we allemaal bij stilstaan tijdens een tenderproces; dat gaf hen veel inzichten. Ze zagen ook heel goed waarom hun teksten op dat moment nog geen antwoord gaven op de vraag of niet duidelijk waren.

  Nadat het uiteindelijke plan geschreven(/herschreven) was, hebben wij het nog gereviewd en geredigeerd.

  Wat was opvallend bij deze aanbesteding?

  Olssen schakelde onze hulp in omdat de laatste EMVI-plannen niet naar tevredenheid zijn beoordeeld. Wij boden hen aan om een training te combineren met reviewsessies. We plaatsten de aanbesteding van het Corderius College centraal in deze zogeheten “Winworkshop”. Het geleerde wordt op deze manier direct toegepast in deze lopende tender én zorgt er tevens voor dat Olssen nog meer vertrouwd raakt met de opgedande kennis en technnieken om ook overtuigender en professioneler over te komen in toekomstige aanbestedingen.

  Er heerste tijdens de winworkshop en reviewsessies een erg leuke, toegankelijke sfeer! Het hele team had een grote drive om er een succes van te maken.

  We hebben voor deze tender dan ook viermaal een 8 en één 10 gescoord!

   

  Vragen over deze opdracht? Neem contact op met onze tenderstrateeg

  • 0343-820429
  • sales@tenderteam.nl
  • Zeist

  Meer referentieprojecten

  Tijdelijke bruggen A9

  Janson Bridging is door combinatie VEENIX gevraagd om een B2B-voorstel te maken voor de huur van 8 tijdelijke bruggen voor de tijdelijke omlegging van de A9 tussen Badhoevedorp en Holendrecht.

  Zonnepark Aa en Maas

  Waterschap Aa en Maas wenst een partner te contracteren die het zonnepark realiseert, zelfstandig 15 jaar het onderhoud uitvoert en de energieopbrengst borgt.

  Raamovereenkomst Civiele Projecten

  Strukton heeft onze hulp ingeschakeld voor het reviewen van het door hen geschreven plan van aanpak. Toen bleek dat er in deze tender gebruikt wordt gemaakt van RADAR, een schrijfwijze die nog niet voor iedereen even bekend is, is besloten ons bij het hele proces te betrekken.