Wmo en Jeugdhulp

  Wat houdt het project in? 

  De regio Rivierenland is een uitgestrekt geografisch gebied, afgebakend door meerdere rivieren en in nauwe verbinding met andere regio’s via de A15 en de A2. Vanaf 1 april 2018 ondersteunt het ‘Team Wmo-Jeugd’ van Regio Rivierenland zes regiogemeenten in de taakuitvoering op het gebied van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en Jeugdhulp. In deze aanbesteding zijn 14 percelen geformuleerd om de taakuitvoering te organiseren. Onze klant Speltherapie Boven-Leeuwen vraagt onze ondersteuning bij de inschrijving op twee percelen: Jeugd Begeleiding en Jeugd Behandeling.

  "Bijzonder prettige en adequate hulpverlening. Erg to the point."

  Monique van der Donk | Eigenaar

  Wat hebben we gedaan? 

  Monique van der Donk van Praktijk voor speltherapie Boven-Leeuwen werkt al jaren met gemeentelijke opdrachtgevers die gezinnen doorverwijzen naar haar praktijk. Met veel toewijding ondersteunt ze kinderen en hun gezinnen bij hun ontwikkeling en groei. Inschrijven op aanbestedingen komt bijna nooit voor. Begrijpelijk dat inschrijven op deze omvangrijke aanbesteding onwennig is. Monique schakelt ons in om de kwaliteitscriteria te beschrijven en te ondersteunen bij het indienen op de aanbestedingsportal van Negometrix.

  De kwaliteitscriteria, per perceel bestaande uit een (geanonimiseerde) casus en 2 referentieprojecten, geven de opdrachtgever inzicht in de werkwijze en de concrete prestaties van de speltherapiepraktijk. In een intake en 2 vervolgsessies via Teams vraagt onze EMVI-schrijver uitgebreid naar de aanpak van Monique. We beschrijven de informatie in pakkende teksten, met concrete resultaten. Ook een citaat in de casus van de jeugdige of een van de ouders illustreert de kwaliteit. Samen met een mooie opmaak weten we de professionaliteit van Speltherapie Boven-Leeuwen goed te belichten. Voor het indienen brengen we een bezoek aan de speltherapiepraktijk in Boven-Leeuwen. Heel relaxed vanaf de eigen computer en met aanwijzingen van onze EMVI-schrijver dient Monique de stukken ruimschoots op tijd in.

  Wat was opvallend bij deze aanbesteding?

  Er was een ontzettend leuke klik met de klant! Het is een mooi vakgebied waar ik affiniteit mee heb, mede door mijn werkzaamheden in het basis- en speciaal onderwijs.

   

  Vragen over deze opdracht? Neem contact op met onze tenderspecialist

  • 0343-820429
  • sales@tenderteam.nl
  • Zeist

  Meer referentieprojecten

  Bouwteam renovatie ophaalbrug Suisendijk

  De gemeente Goeree-Overflakkee heeft het voornemen een aanbestedingsprocedure uit te voeren voor het selecteren van een bouwteampartner om in bouwteamverband, samen met de gemeente, een geschikt ontwerp te maken (ter zake realiseren van doelstellingen en voldoen aan de eisen en randvoorwaarden van de renovatie) voor de renovatie van de ophaalbrug Suisendijk binnen de gemeente Goeree-Overflakkee. […]

  ROK Interim-Management en Organisatieadvies

  Het doel van deze Aanbesteding is het sluiten van meerdere Raamovereenkomsten op het gebied van: Strategisch Interim-Management; Tactisch Interim-Management en Organisatieadvies.

  Tijdelijke bruggen A9

  Janson Bridging is door combinatie VEENIX gevraagd om een B2B-voorstel te maken voor de huur van 8 tijdelijke bruggen voor de tijdelijke omlegging van de A9 tussen Badhoevedorp en Holendrecht.