Tendermanagement

Tenderteam is expert in het winnen van aanbestedingen.
Wij zijn ervaren in tendermanagement en het schrijven van EMVI plannen.

Lees hier onze frisse tips voor jouw tendermanagement.

01
Focus jij je op jouw kernbusiness!
Wij bieden de capaciteit voor tenders.
02
Scherpe blik nodig?
Wij weten wat hoog scoort
03
's Avonds overwerken?
Wij sturen aan en leveren op tijd in.

Winnend Tendermanagement

Veel ervaring
Heb je weinig ervaring met inschrijven voor tenders? Wij sparren, leggen uit, sturen aan, stellen vragen op, begeleiden bij het invullen van formulieren en zorgen voor een vlekkeloos proces. Daarbij hebben onze teamleden veel ervaring in de technische sector.
Gestructureerd proces
We werken met een vast tenderproces, zonder star te zijn in de planning. Door gestructureerd te werken, slaan we geen stap over en realiseren we betere aanbiedingen. Daarbij vragen we kritisch door en komen zelf met ideeën.
Time flies
Het moeilijkste aan tenders tijdig indienen is dat alle stakeholders op tijd hun acties uitvoeren. De dagelijkse praktijk gaat voor. Wij sturen aan en zorgen dat de tender volledig en op tijd wordt ingediend.
Werken met sjablonen
We werken met sjablonen voor overleggen, reviews en documenten. Hierdoor verhogen we onze efficiëntie.

Onze aanpak

Tender Startup
Samen met jou stelt de tendermanager het tenderteam samen met de sleutelfiguren en de juiste experts. Samen stellen we de tenderplanning op. We helpen je de vraag te doorgronden.
Brainstorms
Met sleutelfiguren en experts brainstormen we in één team over mogelijke oplossingen en aanbiedingen. De tendermanager stimuleert de creativiteit enerzijds en bewaakt de planning anderzijds.
Gestructureerd proces
We werken met een vast tenderproces, wat veel houvast geeft. De tendermanager informeert de tenderboard over de strategische keuzes en de mogelijkheden om de winkans te vergroten.
Deadlines & reviews
De tendermanager werkt met tussentijdse deadlines en borgt dat het hele team deze deadlines haalt. Ook faciliteert de tendermanager reviews op documenten en plannen. Dit alles haalt de druk af van de laatste week en leidt tot meer creativiteit in het proces.

Ook 67% winkans nodig?
Tenderteam helpt je graag met tendermanagement.

Contact
Duidelijke kaders waarbinnen we de tender afwerken. Brons, zilver, goud goed gepland en aan gehouden zodat we niet in tijdsnood o.i.d. kwamen. Alles was keurig op tijd af.
Proactief, organiserend en flexibel
Alles in de hand, in controle en in the lead. Zeg maar pro-actief. In een tussentijdse versie van het plan mistte we een keer het wow-effect, dat werd wel snel opgelost. Voor mij als bedrijfsleider was Tenderteam ook een goede sparringspartner.
Onze direct besloot eigenlijk te laat om toch in te gaan schrijven. In 1,5 week tijd is evengoed nog een EMVI-plan geproduceerd door Tenderteam waarmee we de aanbesteding hebben gewonnen.
In de sessie werd het team goed uitgedaagd, op zoek naar de scherpte.
Goede verwerking van concepten naar plan, goed doorvragen en ontrafelen van de uitvraag.
Aanpak Probleem> Oplossing> Effect werkt goed. Afbeelding en de schema's geven snel een helder beeld. Beter dan we zelf deden.
In de sessie werd het team goed uitgedaagd, op zoek naar de scherpte.
Goede verwerking van concepten naar plan, goed doorvragen en ontrafelen van de uitvraag.
Aanpak Probleem> Oplossing> Effect werkt goed. Afbeelding en de schema's geven snel een helder beeld. Beter dan we zelf deden.
Daadkrachtig, duidelijk en kennis op breder vlak. Niet enkel schrijven.