EMVI-plan
schrijven

8,3
Omgerekend naar schoolcijfers scoren we een 8,3 op kwaliteit van onze aanbestedingsplannen, waaronder ook bedrijven die nieuw zijn met tenderen.
67%
In 67% van de tenders waarvoor wij het aanbestedingsplan opstelden, wint onze klant de tender.
78%
van onze klanten komt binnen een maand terug voor een nieuwe aanbesteding.
200+
We realiseren 200+ aanbestedingsplannen per jaar

Onderscheidend planschrijven

We zijn meesters in overtuigende aanbestedingsplannen schrijven. De overtuiging zit in een onderscheidende aanpak, de juiste tekststructuur en SMART beloftes. Wij begrijpen hoe opdrachtgevers beoordelen en hoe we de klantvraag moeten beantwoorden. Onze tekststructuur brengt de USP’s goed over en neemt beoordelaars goed mee in het verhaal. Het aanbestedingsplan biedt onderscheidende meerwaarde. Het resultaat: een onderscheidend en SMART plan scoort hoog en zorgt voor een hoge winkans op de aanbesteding. Tegelijk ontdek je innovatiekansen voor je bedrijf zodat je bedrijf vooruit gaat.

emvi plan schrijven
emvi plan tenderteam

Professionaliteit uitstralen

Jouw aanbestedingsplan overtuigt ook gevoelsmatig. Het plan leest prettig en is door de professionele vormgeving en illustraties laagdrempelig en helder. We gebruiken op strategische wijze foto’s, diagrammen, grafieken, organogram of infographics. Met dit aantrekkelijke aanbestedingsplan sta je 1-0 voor bij de opdrachtgever. Het resultaat: een hoge winkans en je komt professioneel over bij (potentiële) opdrachtgevers.

Grondige aanpak voor elke tender

Het analyseren van de uitvraag is essentieel om een winnend plan van aanpak te schrijven. We besteden samen met onze klant dan ook veel tijd om de gunningscriteria te analyseren en het project te doorgronden. Als we de uitvraag scherp hebben, achterhalen we samen met jullie de meerwaarde voor de opdrachtgever. We dagen je hierbij uit om onderscheidend te zijn en brengen zelf ook ideeën in. Deze grondige aanpak passen we altijd toe, want elk project is uniek. Het resultaat: een hoge winkans en een plan van aanpak dat echt bij jullie bedrijf past.

technische tekeningen emvi plan tenderteam

Uitwerking van technische aspecten

Bepaalde informatie verkoopt beter in een visual. Denk aan het visualiseren van technische aspecten, het overzichtelijk tonen van een proces, een kaartje met omleidingen of een organogram. Visuals en illustraties bieden de mogelijkheid om informatie overzichtelijk en in één oogopslag te tonen en verhogen de aantrekkelijkheid van je tekst. We analyseren input verkregen uit brainstormsessies en vertalen dit naar een eerste schets voor een visual. Samen met onze ervaren graphic designers kijken we welke informatie we willen weergeven en hoe dit het beste kan. Het resultaat: helder weergegeven informatie en een aantrekkelijke tekst.

Klanten aan het woord

Jullie zijn heel organisatie bewust oftewel jullie hebben inlevingsvermogen in hoe wij werken. Ook snel kunnen schakelen tijdens wijziging in tender. Jullie zijn goed in wat jullie doen.
Effect: een 9,9 als planscore.
Het gesprek bij de gemeente ging goed, ze waren onder de indruk van het PvA, een van de beste die ze ooit hebben gezien. De uitvoering zal nu de kers op de taart moeten worden.
Duidelijke kaders waarbinnen we de tender afwerken. Brons, zilver, goud goed gepland en aan gehouden zodat we niet in tijdsnood o.i.d. kwamen. Alles was keurig op tijd af.
Proactief, organiserend en flexibel
Alles in de hand, in controle en in the lead. Zeg maar pro-actief. In een tussentijdse versie van het plan misten we een keer het wow-effect, dat werd wel snel opgelost. Voor mij als bedrijfsleider was Tenderteam ook een goede sparringspartner.
Onze directie besloot eigenlijk te laat om toch in te gaan schrijven. In 1,5 week tijd is evengoed nog een plan geproduceerd door Tenderteam waarmee we de aanbesteding hebben gewonnen.
In de sessie werd het team goed uitgedaagd, op zoek naar de scherpte.
Goede verwerking van concepten naar plan, goed doorvragen en ontrafelen van de uitvraag.
Aanpak Probleem> Oplossing> Effect werkt goed. Afbeelding en de schema's geven snel een helder beeld. Beter dan we zelf deden.
Daadkrachtig, duidelijk en kennis op breder vlak. Niet enkel schrijven.

Meer informatie? Bel ons gerust

Jeffrey-transparent-text

Zeist

Portfolio Tenderteam

Maatwerk aanpak en prettig samenwerken

Kom je capaciteit te kort voor een tender of wil je de kwaliteit van je tenders naar een hoger plan tillen? Met dit en nog meer helpen onze tenderstrategen graag. Om jullie behoeftes te doorgronden en te bespreken wat jullie nodig hebben, gaan we graag het gesprek met je aan. Met onze persoonlijke aanpak vanaf de start bouwen we graag aan een prettige samenwerkingsrelatie voor de lange termijn. Met de druk die vaak op tenders staat, is dit een mooie eerste stap voor het winnende plan!

Bel of mail ons

Stuur ons een bericht

Aanvraag aanbesteding

Maximum file size: 516MB