EMVI-plan
schrijven

EMVI-plan om te winnen

We hebben slimme ideeën en zorgen dat je beloftes SMART in je EMVI-plan komen, zodat de opdrachtgever duidelijk weet wat hij krijgt. We beschrijven je maatregelen in overzichtelijke blokjes met de meerwaarde erbij. Zo vindt de opdrachtgever snel wat hij zoekt in het plan en kan makkelijk afvinken of elke deelvraag wordt beantwoord.

Overtuigende meerwaarde

We zijn meesters in overtuigende teksten. De overtuiging zit in onderscheidende oplossingen en SMART beloftes. En in het schrijven van overtuigende teksten. Wij begrijpen hoe opdrachtgevers denken en hoe we aansluiten op de klantvraag. De USP’s van jouw plan worden met elke maatregel bevestigd. Het aanbestedingsplan biedt overtuigend meerwaarde.

Professionaliteit uitstralen

Je EMVI-plan overtuigt ook gevoelsmatig. Het plan leest prettig en is door de professionele vormgeving en illustraties laagdrempelig en helder. We gebruiken op strategische wijze foto’s, diagrammen, grafieken, organogram of infographics. Met dit aantrekkelijke EMVI-plan sta je 1-0 voor bij de opdrachtgever.

Tenderteam pakt ook de technische aspecten in het plan op

8,3
Omgerekend naar schoolcijfers scoren we een 8,3 op kwaliteit van onze aanbestedingsplannen, waaronder ook bedrijven die nieuw zijn met tenderen.
67%
In 67% van de tenders waarvoor wij het aanbestedingsplan opstelden, wint onze klant de tender.
78%
van onze klanten komt binnen een maand terug voor een nieuwe aanbesteding.
100+
We realiseren 100+ aanbestedingsplannen per jaar

Stel ik ben nieuwsgierig om Tenderteam een keer in te zetten. Hoe gaat het dan verder?

1
Stap
Kennismakingsgesprek

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen we over onze dienstverlening en de verschillende mogelijkheden. Als u een concrete tender heeft dan nemen we die ook gelijk door.

2
Stap
Offerte

We nemen de aanbestedingsdocumenten door en stellen op basis daarvan een offerte voor u op. We zijn gewend om dit alles snel te doen.

3
Stap
Actie!

We starten samen het project op. We bespreken de winstrategie, de verwachtingen over en weer en maken een duidelijke tenderplanning. Actie!

aanbesteding winnen schrijven

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Aanvraag aanbesteding

Maximum file size: 516MB

<24h
Wij offreren gemiddeld binnen 24 uur.
<4h
Bij spoed starten we binnen 4 uur!
3
Wij zetten standaard een tenderteam in van een strateeg, een schrijver en een vormgever.
8,7
krijgen wij gemiddeld van onze klanten voor de samenwerking!

Aanbestedingsplan, gereed om in te dienen

Het eindproduct dat je ontvangt is een kant-en-klaar document, volledig opgemaakt in de stijl die bij jullie past, volgens de aanbestedingseisen. Daarnaast kan je deze direct uploaden op de portal van de aanbestedende dienst (zoals Tenderned of Negometrix).

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan met onze tenderstrateeg en ontdek het gemak van het uitbesteden van het schrijven van jouw aanbestedingsplan.

Neem contact op met onze tenderstrateeg voor een vrijblijvende kennismaking

Jeffrey blog

Zeist

Onze aanpak heeft 5 USP’s

1. Stevig team
Voor must-win tenders zetten wij een team in van een strateeg, schrijver en vormgever (de laatste op de achtergrond). Juist deze combinatie maakt het team sterk.

2. We pakken de lead
Wij werken een planning uit en nemen je aan de hand mee in ons proces. Daarbij nemen we zoveel mogelijk werk uit handen.

3. Creatieve ideeën
Met 100+ tenders per jaar in verschillende branches, brengen wij creatieve ideeën in voor het plan van aanpak en het verwoorden hiervan binnen de maximaal beschikbare A4.

4. Winnend plan
Wij helpen je de klantvraag te analyseren, vragen kritisch door en brengen jouw meerwaarde tekstueel goed over. Ook de vormgeving verzorgen wij tot in de puntjes, zodat ons plan extra opvalt doordat deze zo mooi en professioneel oogt.

5. Continu leren
Na afloop van het traject evalueren we samen de aanbesteding, zodat we de volgende tender nog beter samenwerken.

jeffrey ervaren tendermanager strateeg sessie leiden team sturen

Veelzijdige aanbestedingsspecialisten

Ons team bestaat uit zowel tenderstrategen, schrijvers als vormgevers. Hierbij hebben wij specialisten uit diverse branches in dienst, waardoor wij in elk vakgebied aanbestedingen kunnen winnen. Onze specialiteit zit dan ook echt in het doorgronden en beantwoorden van de klantvraag. Hierbij is weinig kennis hebben soms zelfs een voordeel, want bij de beoordelingscommissie is ook niet iedereen vakspecialist!

Slimme aanpak voor elke tender

Wij werken met vaste prijzen, met een bonus-malus-regeling op het resultaat. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent. En profiteren wij in verhouding een beetje mee als je succes hebt.

In ons volledige proces werken wij met een duo van een schrijver en een strateeg. Voor kleinere tenders hebben we een ‘light’-aanpak, zodat de kosten in verhouding met de te winnen contractwaarde blijft. Ook is mogelijk dat jullie zelf een eerste versie schrijven en wij hierop reviewen.

Waar wij voor staan

Strategie
De winnende strategie; daar gaan en staan we voor. Het leveren van kwaliteit staat hierbij voorop, in alle aspecten. We brainstormen over de beste ideeën, interviewen experts (intern en extern) en creëren de meest aantrekkelijke plannen. Het resultaat: een tevreden klant.
Creativiteit
Zeg je Tenderteam, dan zeg je creativiteit. Die creativiteit vind je terug in ons proces: door het inbrengen van creatieve ideeën voor plannen of voor de bedrijfsvoering. In een sfeer van bruisende energie zijn wij de creatieve en tech-savvy jonge geesten die ambachtelijke vaardigheden zoals schrijven en vormgeven combineren met ondernemerschap op managementniveau.
Actie!
Tempo, energie en initiatief... we wachten niet tot anderen vragen, maar zijn proactief. Het tempo en de energie van onze aanpak werken aanstekelijk en hiermee enthousiasmeren we collega’s, tendertalenten en klanten. Als sparringpartner zitten we vóórover en staan we paraat om meteen tot actie over te gaan.

Portfolio Tenderteam

Bouwteam renovatie ophaalbrug Suisendijk

De gemeente Goeree-Overflakkee heeft het voornemen een aanbestedingsprocedure uit te voeren voor het selecteren van een bouwteampartner om in bouwteamverband, samen met de gemeente, een geschikt ontwerp te maken (ter zake realiseren van doelstellingen en voldoen aan de eisen en randvoorwaarden van de renovatie) voor de renovatie van de ophaalbrug Suisendijk binnen de gemeente Goeree-Overflakkee. […]

ROK Interim-Management en Organisatieadvies

Het doel van deze Aanbesteding is het sluiten van meerdere Raamovereenkomsten op het gebied van: Strategisch Interim-Management; Tactisch Interim-Management en Organisatieadvies.

Interesse in een oriënterend gesprek?

Op zoek naar een tenderbureau dat u kan helpen bij toekomstige tenders? Wij vinden het fijn om in de aanloop hierheen alvast een aantal te stappen zetten om elkaar te leren kennen. Het is prettig om dit te doen nog voordat de klok van de aanbesteding al tikt. Ons uitgangspunt hierbij is dat we inzetten op een lange termijn relatie, zoals we met al onze klanten doen. Op die manier kunnen we onze klanten steeds beter helpen met aanbestedingen winnen, en is het voor ons ook steeds leuker om te helpen!

1
Stap
Aanvraag

We nemen na de aanvraag telefonisch contact op om een kennismakingsgesprek in te plannen.

2
Stap
Kennismaking

Tijdens een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek delen we elkaars wensen en de mogelijkheden tot invulling hiervan.

3
Stap
In afwachting

We zijn samen voorbereid om de eerstvolgende interessante aanbesteding (snel) op te kunnen pakken.

4
Stap
Start

Zodra de eerste aanbesteding zich aanbiedt, start ons team van tenderspecialisten en plannen we de start-up in.

5
Stap
Evaluatie

We evalueren na elk aanbestedingstraject en kijken door naar de volgende, zodat we direct verbeteringen kunnen toepassen.

Jullie zijn heel organisatie bewust oftewel jullie hebben inlevingsvermogen in hoe wij werken. Ook snel kunnen schakelen tijdens wijziging in tender. Jullie zijn goed in wat jullie doen.
Effect: een 9,9 als EMVI score.
Het gesprek bij de gemeente ging goed, ze waren onder de indruk van het PvA, een van de beste die ze ooit hebben gezien. De uitvoering zal nu de kers op de taart moeten worden.
Duidelijke kaders waarbinnen we de tender afwerken. Brons, zilver, goud goed gepland en aan gehouden zodat we niet in tijdsnood o.i.d. kwamen. Alles was keurig op tijd af.
Proactief, organiserend en flexibel
Alles in de hand, in controle en in the lead. Zeg maar pro-actief. In een tussentijdse versie van het plan mistte we een keer het wow-effect, dat werd wel snel opgelost. Voor mij als bedrijfsleider was Tenderteam ook een goede sparringspartner.
Onze direct besloot eigenlijk te laat om toch in te gaan schrijven. In 1,5 week tijd is evengoed nog een EMVI-plan geproduceerd door Tenderteam waarmee we de aanbesteding hebben gewonnen.
In de sessie werd het team goed uitgedaagd, op zoek naar de scherpte.
Goede verwerking van concepten naar plan, goed doorvragen en ontrafelen van de uitvraag.
Aanpak Probleem> Oplossing> Effect werkt goed. Afbeelding en de schema's geven snel een helder beeld. Beter dan we zelf deden.
In de sessie werd het team goed uitgedaagd, op zoek naar de scherpte.
Goede verwerking van concepten naar plan, goed doorvragen en ontrafelen van de uitvraag.
Aanpak Probleem> Oplossing> Effect werkt goed. Afbeelding en de schema's geven snel een helder beeld. Beter dan we zelf deden.
Daadkrachtig, duidelijk en kennis op breder vlak. Niet enkel schrijven.

Neem contact op met onze tenderstrateeg voor een vrijblijvende kennismaking

Collega Jeffrey

Zeist