Tijdelijke bruggen A9

  Wat houdt het project in? 

  Janson is door combinatie VEENIX gevraagd om een B2B-voorstel te maken voor de huur van 8 tijdelijke bruggen voor de tijdelijke omlegging van de A9 tussen Badhoevedorp en Holendrecht.

  Combinatie VEENIX is namelijk door Rijkswaterstaat geselecteerd voor de verbreding en herstructurering van de A9 Badhoevedorp-Holendrecht. Het hoofddoel is om de A9 in stedelijk gebied te verbreden en te verdiepen, terwijl de weg operationeel blijft en beschikbaar voor het verkeer tijdens de gehele ontwerp-, bouw- en exploitatiefase.

  Inbegrepen in de scope van dit project zijn onder andere de levering en installatie op locatie van tijdelijke bruggen en raakvlakmanagement. Hierbij moest worden voldaan aan de bindende normen en standaarden van RWS.

  Op de foto in de galerij onderaan de pagina zijn de acht bruggen op de kaart weergegeven.

  "We hadden de aanbieding nooit op dit niveau kunnen aanbieden zonder jullie hulp."

  Geert-Jan van Nistelrooij | Senior Project Manager Janson Bridging

  Wat hebben we gedaan? 

  We hebben Janson geholpen met het schrijven van de offerte voor deze B2B-tender. De offerte was in concurrentie met vier andere bedrijven in Europa.

  We werkten samen met de Tendermanager, Manager Engineering en de Commercieel Manager van Janson. We hebben een slim plan geschreven waarbij we gebruik maakten van de ‘Legoblok’-bruggen van Janson. Ook hebben we de commercieel manager en tendermanager strategisch advies gegeven over de salesgesprekken, risicomanagement en planning.

  Wat was opvallend bij deze aanbesteding?

  Om extra op te vallen in deze belangrijke competitie hebben we een zeer uitgebreid plan van aanpak opgeleverd, al was dit niet gevraagd. We hebben ontzettend veel USP’s naar boven kunnen krijgen tijdens brainstorms en interviews. Het was spannend om de planning realistisch te maken en daarnaast ook heel professioneel weer te geven. Dit is gelukt en er werd goed op gescoord.

  En: dit is hun grootste gewonnen contract ooit!

  Vragen over deze opdracht? Neem contact op met onze tenderspecialist

  • 0343-820429
  • sales@tenderteam.nl
  • Zeist

  Meer referentieprojecten

  Bouwteam renovatie ophaalbrug Suisendijk

  De gemeente Goeree-Overflakkee selecteert een installateur met nautische kennis als bouwteampartner voor de renovatie van de Ophaalbrug Suisendijk.

  ROK Interim-Management en Organisatieadvies

  We hielpen een bekend inkoop- en interim management bureau in Nederland met het inschrijven op een Raamovereenkomst van de ministeries.

  Zonnepark Aa en Maas

  Tenderteam hielp deze tender van Waterschap Aa en Maas binnen te halen met een goed plan van aanpak. Het waterschap zocht – en vond – een installateur die het zonnepark realiseert, zelfstandig 15 jaar lang het onderhoud uitvoert en de energieopbrengst borgt.