Tijdelijke bruggen A9

  Wat houdt het project in? 

  Janson is door combinatie VEENIX gevraagd om een B2B-voorstel te maken voor de huur van 8 tijdelijke bruggen voor de tijdelijke omlegging van de A9 tussen Badhoevedorp en Holendrecht.

  Combinatie VEENIX is namelijk door Rijkswaterstaat geselecteerd voor de verbreding en herstructurering van de A9 Badhoevedorp-Holendrecht. Het hoofddoel is om de A9 in stedelijk gebied te verbreden en te verdiepen, terwijl de weg operationeel blijft en beschikbaar voor het verkeer tijdens de gehele ontwerp-, bouw- en exploitatiefase.

  Inbegrepen in de scope van dit project zijn onder andere de levering en installatie op locatie van tijdelijke bruggen en raakvlakmanagement. Hierbij moest worden voldaan aan de bindende normen en standaarden van RWS.

  Op de foto in de galerij onderaan de pagina zijn de acht bruggen op de kaart weergegeven.

  "We hadden de aanbieding nooit op dit niveau kunnen aanbieden zonder jullie hulp."

  Geert-Jan van Nistelrooij | Senior Project Manager Janson Bridging

  Wat hebben we gedaan? 

  We hebben Janson geholpen met het schrijven van de offerte voor deze B2B-tender. De offerte was in concurrentie met vier andere bedrijven in Europa.

  We werkten samen met de Tendermanager, Manager Engineering en de Commercieel Manager van Janson. We hebben een slim plan geschreven waarbij we gebruik maakten van de ‘Legoblok’-bruggen van Janson. Ook hebben we de commercieel manager en tendermanager strategisch advies gegeven over de salesgesprekken, risicomanagement en planning.

  Wat was opvallend bij deze aanbesteding?

  Om extra op te vallen in deze belangrijke competitie hebben we een zeer uitgebreid plan van aanpak opgeleverd, al was dit niet gevraagd. We hebben ontzettend veel USP’s naar boven kunnen krijgen tijdens brainstorms en interviews. Het was spannend om de planning realistisch te maken en daarnaast ook heel professioneel weer te geven. Dit is gelukt en er werd goed op gescoord.

  En: dit is hun grootste gewonnen contract ooit!

  Vragen over deze opdracht? Neem contact op met onze tenderstrateeg

  • 0343-820429
  • sales@tenderteam.nl
  • Zeist

  Meer referentieprojecten

  Zonnepark Aa en Maas

  Waterschap Aa en Maas wenst een partner te contracteren die het zonnepark realiseert, zelfstandig 15 jaar het onderhoud uitvoert en de energieopbrengst borgt.

  Raamovereenkomst Civiele Projecten

  Strukton heeft onze hulp ingeschakeld voor het reviewen van het door hen geschreven plan van aanpak. Toen bleek dat er in deze tender gebruikt wordt gemaakt van RADAR, een schrijfwijze die nog niet voor iedereen even bekend is, is besloten ons bij het hele proces te betrekken.

  Wmo en Jeugdhulp

  Onze klant Praktijk voor speltherapie Boven-Leeuwen vraagt onze ondersteuning bij de inschrijving op 2 percelen: Jeugd Begeleiding en Jeugd Behandeling.