Over Tenderteam

8,3
ONZE GEMIDDELDE SCORE OP AANBESTEDINGSPLANNEN IS AL JARENLANG GEMIDDELD 8+
250
WIJ REALISEREN CIRCA 250 AANBESTEDINGEN PER JAAR
8,4
ONZE KLANTTEVREDENHEID IS AL JARENLANG GEMIDDELD 8+

Wat we doen?

Tenderteam helpt bedrijven met het winnen van aanbestedingen op kwaliteit. We zijn specialist in het winnen van aanbestedingen, tenders en RFP’s.

We helpen bedrijven aanbestedingen winnen in alle branches, en doet dat voor opdrachten van een ton tot aan 100 miljoen euro en hoger. We werken voor zowel midden- en kleinbedrijf als voor grote- en corporate bedrijven.

Je kunt bij ons terecht voor alle aspecten van aanbestedingen. Bedrijven die bekend zijn met aanbestedingen zetten ons met name in voor de kwaliteitsaspecten van de inschrijving (strategie, schrijven & reviewen). Voor MKB-bedrijven gaat het vaak om alle onderdelen van de inschrijving (tendermanagement, UEA, administratieve documenten, referentiedocumenten, enzovoorts).

Bevlogen tenderspecialisten voor een Beter Nederland

Aanbestedingen worden tegenwoordig gegund op basis van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Meer dan ooit is inzetten op kwaliteit en innovatie noodzakelijk voor bedrijven om aanbestedingen te winnen, want dát bepaalt in miljoenencontracten vaak het verschil tussen winnen of verliezen! Wij dagen klanten uit door hun dienstverlening te toetsen aan wat aanbestedende diensten vragen en willen zo het plan naar een hoger niveau tillen. Op deze manier komen we samen tot een duurzamere, slimmere en efficiëntere aanpak met veel meerwaarde.
Resultaat: Samen met onze klanten winnen we miljoenencontracten over maatschappelijke thema’s, zoals: renovatieopgaves, verduurzaming, energietransitie, bereikbaarheid en leefbaarheid van Nederland.

Waar wij voor staan

Strategie
De winnende strategie; daar gaan en staan we voor. Het leveren van kwaliteit staat bij onze tenderspecialisten voorop. In alle aspecten! We brainstormen over de beste ideeën, vragen kritisch door in interviews met experts en creëren de meest aantrekkelijke plannen. Het resultaat: een opgetogen (en soms opgeluchte) klant.
Creativiteit
Zeg je Tenderteam dan zeg je creativiteit. Die creativiteit vind je terug in ons product: foutloos geschreven en tot in de puntjes vormgegeven plannen en ons proces: inbrengen van creatieve ideeën voor plannen of voor de bedrijfsvoering. In een sfeer van bruisende energie zijn wij de creatieve en handige makers van content die vaardigheden als schrijven en vormgeven combineren met professioneel sparringpartner zijn voor managementniveau.
Actie!
Tempo, energie en initiatief … We wachten niet tot anderen het vragen, maar zijn proactief. Het tempo en de energie van onze aanpak werken aanstekelijk en hiermee enthousiasmeren we collega’s, tendertalenten en klanten. Als sparringpartner zitten we vóórover en staan we paraat om meteen tot actie over te gaan.

Tevreden klanten

Infra en civiele techniek

GWW, maritiem en kabels & leidingen

Installatietechniek, VRI en openbare verlichting

Adviesbureaus en ingenieursbureaus

Bouw en projectontwikkeling

Consultancy, detachering en uitzendbureaus

Zakelijke dienstverlening

Facilitaire dienstverlening

IT, software en elektronica

Apparatuur en fysieke producten