Over Tenderteam

Bevlogen tenderspecialisten voor een Beter Nederland

Aanbestedingen worden tegenwoordig gegund op basis van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Meer dan ooit is inzetten op kwaliteit en innovatie noodzakelijk voor bedrijven om aanbestedingen te winnen, want dát bepaalt in miljoenencontracten vaak het verschil tussen winnen of verliezen! Wij dagen klanten uit door hun dienstverlening te toetsen aan wat aanbestedende diensten vragen en willen zo het plan naar een hoger niveau tillen. Op deze manier komen we samen tot een duurzamere, slimmere en efficiëntere aanpak met veel meerwaarde.
Resultaat: Samen met onze klanten winnen we miljoenencontracten over maatschappelijke thema’s, zoals: renovatieopgaves, verduurzaming, energietransitie, bereikbaarheid en leefbaarheid van Nederland.

Edwin van Sorge | Tenderteam | Oprichter | EMVI plan schrijven
Directeur

Edwin van Sorge

Jeffrey van Dorst
Manager Sales & Relaties

Jeffrey van Dorst

Vivianne Altenberg
Manager Team & Talent | Tenderstrateeg

Vivianne Altenberg

Leo van der Aalst
Manager Projecten | Tenderstrateeg

Leo van der Aalst

Jordy Visser
Tenderstrateeg | Trainer

Jordy Visser

Rutger Hondelink
Tenderstrateeg | Tenderspecialist

Rutger Hondelink

Danny Hazewindus
Tenderstrateeg | Tenderspecialist

Danny Hazewindus

Piet van Brummelen
Tendervormgever

Piet van Brummelen

Office Manager

Jolanda van der Ham

Wat we doen?

Tenderteam helpt bedrijven op eigen wijze met het winnen van aanbestedingen op kwaliteit. We zijn specialist in het winnen van aanbestedingen, tenders en RFP’s.

We helpen bedrijven winnen in alle branches, en doet dat bij opdrachten van een ton tot aan 100 miljoen euro en hoger. We werken voor zowel midden- en kleinbedrijf als voor grote- en corporate bedrijven.

Je kunt bij ons terecht voor alle aspecten van aanbestedingen. Bedrijven die bekend zijn met aanbestedingen zetten ons met name in voor de kwaliteitsaspecten van de inschrijving (strategie, schrijven & reviewen). Voor MKB-bedrijven gaat het vaak om alle onderdelen van de inschrijving (tendermanagement, UEA, administratieve documenten, referentiedocumenten, enzovoorts).

Onze USP's!

Strategie
De winnende strategie; daar gaan en staan we voor. Het leveren van kwaliteit staat bij onze tenderspecialisten voorop. In alle aspecten! We brainstormen over de beste ideeën, vragen kritisch door in interviews met experts en creëren de meest aantrekkelijke plannen. Het resultaat: een opgetogen (en soms opgeluchte) klant.
Creativiteit
Zeg je Tenderteam dan zeg je creativiteit. Die creativiteit vind je terug in ons product: foutloos geschreven en tot in de puntjes vormgegeven plannen en ons proces: inbrengen van creatieve ideeën voor plannen of voor de bedrijfsvoering. In een sfeer van bruisende energie zijn wij de creatieve en handige makers van content die vaardigheden als schrijven en vormgeven combineren met professioneel sparringpartner zijn voor managementniveau.
Actie!
Tempo, energie en initiatief … We wachten niet tot anderen het vragen, maar zijn proactief. Het tempo en de energie van onze aanpak werken aanstekelijk en hiermee enthousiasmeren we collega’s, tendertalenten en klanten. Als sparringpartner zitten we vóórover en staan we paraat om meteen tot actie over te gaan.
8,2
Onze klanttevredenheid is al jarenlang gemiddeld 8+
8,3
Onze gemiddelde score op aanbestedingsplannen is al jarenlang gemiddeld 8+
250
Wij realiseren circa 250 aanbestedingen per jaar
8,4
Onze klanttevredenheid is al jarenlang gemiddeld 8+

Cultuur binnen Tenderteam

Tenderteam helpt bedrijven op eigen wijze met het winnen van aanbestedingen op kwaliteit. We zijn specialist in het winnen van aanbestedingen, tenders en RFP’s.

Binnen Tenderteam heerst een scale-up sfeer van ondernemen, professionaliteit en continu verbeteren. We zijn flexibel en werken (remote) aan resultaten. Praktisch gezien is bij ons alles goed geregeld, gericht op maximaal resultaat (kunnen) leveren.

Typisch Tenderteam is:

  • We zijn teamspelers
  • We staan voor kwaliteit
  • We zijn bevlogen
  • We verrrassen graag
  • We zijn actiegericht