AanbestediNgsplan
Schrijven

8,3
Omgerekend naar schoolcijfers scoren we een 8,3 op kwaliteit van onze aanbestedingsplannen, waaronder ook bedrijven die nieuw zijn met tenderen.
67%
In 67% van de tenders waarvoor wij het aanbestedingsplan opstelden, wint onze klant de tender.
78%
van onze klanten komt binnen een maand terug voor een nieuwe aanbesteding.
100+
We realiseren 100+ aanbestedingsplannen per jaar

Onderscheidend planschrijven

We zijn meesters in overtuigende aanbestedingsplannen schrijven. De overtuiging zit in een onderscheidende aanpak, de juiste tekststructuur en SMART beloftes. Wij begrijpen hoe opdrachtgevers beoordelen en hoe we de klantvraag moeten beantwoorden. Onze tekststructuur brengt de USP’s goed over en neemt beoordelaars goed mee in het verhaal. Het aanbestedingsplan biedt onderscheidende meerwaarde.

aanbestedingsplan tenderteam

Professionaliteit uitstralen

Jouw aanbestedingsplan overtuigt ook gevoelsmatig. Het plan leest prettig en is door de professionele vormgeving en illustraties laagdrempelig en helder. We gebruiken op strategische wijze foto’s, diagrammen, grafieken, organogram of infographics. Met dit aantrekkelijke aanbestedingsplan sta je 1-0 voor bij de opdrachtgever.

Grondige aanpak voor elke tender

Het analyseren van de uitvraag is essentieel om een winnend plan van aanpak te schrijven. We besteden samen met onze klant dan ook veel tijd om de gunningscriteria te analyseren. Als we de uitvraag scherp hebben, achterhalen we samen met jullie de meerwaarde voor de opdrachtgever. We dagen je hierbij uit om onderscheidend te zijn en brengen zelf ook idee├źn in. Deze grondige aanpak passen we altijd toe. Immers, elke tender is uniek!

Klanten aan het woord

Jullie zijn heel organisatie bewust oftewel jullie hebben inlevingsvermogen in hoe wij werken. Ook snel kunnen schakelen tijdens wijziging in tender. Jullie zijn goed in wat jullie doen.
Effect: een 9,9 als planscore.
Het gesprek bij de gemeente ging goed, ze waren onder de indruk van het PvA, een van de beste die ze ooit hebben gezien. De uitvoering zal nu de kers op de taart moeten worden.
Duidelijke kaders waarbinnen we de tender afwerken. Brons, zilver, goud goed gepland en aan gehouden zodat we niet in tijdsnood o.i.d. kwamen. Alles was keurig op tijd af.
Proactief, organiserend en flexibel
Alles in de hand, in controle en in the lead. Zeg maar pro-actief. In een tussentijdse versie van het plan misten we een keer het wow-effect, dat werd wel snel opgelost. Voor mij als bedrijfsleider was Tenderteam ook een goede sparringspartner.
Onze directie besloot eigenlijk te laat om toch in te gaan schrijven. In 1,5 week tijd is evengoed nog een plan geproduceerd door Tenderteam waarmee we de aanbesteding hebben gewonnen.
In de sessie werd het team goed uitgedaagd, op zoek naar de scherpte.
Goede verwerking van concepten naar plan, goed doorvragen en ontrafelen van de uitvraag.
Aanpak Probleem> Oplossing> Effect werkt goed. Afbeelding en de schema's geven snel een helder beeld. Beter dan we zelf deden.
Daadkrachtig, duidelijk en kennis op breder vlak. Niet enkel schrijven.

Meer informatie? Bel ons gerust

Jeffrey-transparent-text

Zeist

Portfolio Tenderteam

Maatwerk aanpak en prettig samenwerken

Kom je capaciteit te kort voor een tender of wil je de kwaliteit van je tenders naar een hoger plan tillen? Met dit en nog meer helpen onze tenderstrategen graag. Om jullie behoeftes te doorgronden en te bespreken wat jullie nodig hebben, gaan we graag het gesprek met je aan. Met onze persoonlijke aanpak vanaf de start bouwen we graag aan een prettige samenwerkingsrelatie voor de lange termijn. Met de druk die vaak op tenders staat, is dit een mooie eerste stap voor het winnende plan!

Bel of mail ons

Stuur ons een bericht

Aanvraag aanbesteding

Maximum file size: 516MB