Zonnepark Aa en Maas

  Wat houdt het project in? 

  De opdracht betreft het prestatiegericht bouwen, beheren en onderhouden van een zonnepark van 12,6 MWp op de voormalige stortplaats Landgraaf aan de Europaweg-Noord 179 te Landgraaf. Voor de aanleg van het zonnepark is een gedeelte van de stortplaats beschikbaar van circa 12,5 hectare.

  Het terrein betreft een stortplaats, daarom dient rekening gehouden te worden met de op het terrein aanwezige bovenafdichting.

  Waterschap Aa en Maas wenst een partner te contracteren die het zonnepark realiseert, zelfstandig 15 jaar het onderhoud uitvoert en de energieopbrengst borgt.

  "We hebben dit keer gekozen voor een iets hogere prijs en meer aandacht gegeven aan het plan (met hulp van Tenderteam). Dat heeft goed uitgepakt al zijn er nog enkele verbeterpunten die we weer meenemen in de volgende tender(s)."

  Tendermanager Volta Solar BV

  Wat hebben we gedaan? 

  Wij zijn gestart met het scannen op risico’s in het contract en hebben vervolgens geholpen bij het opstellen van de Notavragen.

  Daarna zijn we gaan kijken naar de precieze inhoud van deze twee projecten in één. Belangrijke aspecten in het schrijven van het plan waren de energieopbrengsten en de onderhoudbaarheid van de zonneparken. Samen met de projectmanager van onze klant hebben we het gehele ontwerp van dit grote zonnepark uitgestippeld.

  Vervolgens hebben we de gemaakte keuzes in het ontwerp vertaald naar het aanbestedingsplan en extra maatregelen bepaald. Onze vormgever is ingeschakeld om het ontwerp grafisch vorm te geven.

  Hier is meer informatie te vinden over het reeds uitgevoerde project!

  Wat was opvallend bij deze aanbesteding?

  De Tendermanager had tijdens deze tender zoveel andere zaken lopen dat we hem wilden ontlasten. Zo hebben we hem bijgestaan met een wekelijkse update. We stelden to do-lijsten op die hij vervolgens kon delen met het team. Zo had hij inzicht in wat er nog moest gebeuren en hield hij het team scherp. Ook bij het indienen hielpen we bij het opstellen van de checklist voor alle in te dienen documenten.

  And last but not least: we hebben beiden projecten gewonnen met de hoogste score op kwaliteit!

   

  Vragen over deze opdracht? Neem contact op met onze tenderspecialist

  • 0343-820429
  • sales@tenderteam.nl
  • Zeist

  Meer referentieprojecten

  Bouwteam renovatie ophaalbrug Suisendijk

  De gemeente Goeree-Overflakkee heeft het voornemen een aanbestedingsprocedure uit te voeren voor het selecteren van een bouwteampartner om in bouwteamverband, samen met de gemeente, een geschikt ontwerp te maken (ter zake realiseren van doelstellingen en voldoen aan de eisen en randvoorwaarden van de renovatie) voor de renovatie van de ophaalbrug Suisendijk binnen de gemeente Goeree-Overflakkee. […]

  ROK Interim-Management en Organisatieadvies

  Het doel van deze Aanbesteding is het sluiten van meerdere Raamovereenkomsten op het gebied van: Strategisch Interim-Management; Tactisch Interim-Management en Organisatieadvies.

  Tijdelijke bruggen A9

  Janson Bridging is door combinatie VEENIX gevraagd om een B2B-voorstel te maken voor de huur van 8 tijdelijke bruggen voor de tijdelijke omlegging van de A9 tussen Badhoevedorp en Holendrecht.