Arbodienstverlening Zuidoost Brabant

  Wat houdt het project in? 

  De Omgevingsdienst Zuidoost Brabant wil een veilige en gezonde werkomgeving voor zijn medewerkers. Door middel van de inzet van een arbodienstverlener wil zij tevens invulling geven aan de wettelijke verplichtingen én inzetten op verzuimbeheersing en preventie. Dit met het doel de veiligheid, de gezondheid en het welzijn van medewerkers te bevorderen, zodat deze vitaal en duurzaam inzetbaar zijn en blijven.

  "Bij de eerste twee projecten wisten we zelf weinig van tenderen en heeft Tenderteam ons super geholpen met het schrijven van plannen. Met al het succes dat volgde zijn we inmiddels zelf meer ervaren geworden, maar hebben we ook simpelweg steeds minder tijd voor aanbestedingen. Nu kan Tenderteam ons meer ‘lean and mean’ ondersteunen zodat wij ons met onze kerntaken kunnen bezig houden."

  Brenda Ackermans | Oprichter Dokter Jones

  Wat hebben we gedaan? 

  Voor deze klant hebben we al eerder twee opdrachten uitgevoerd en met succes. Twee uit twee gewonnen. Het was dan ook niet verrassend dat we werden benaderd voor een derde opdracht om een plan van aanpak te schrijven voor arbodienstverlening, dit keer voor een omgevingsdienst.

  Voor de winnende plannen die we eerder hadden geschreven, hadden we al een berg informatie over visie, werkwijze en meerwaarde verzameld. We hoefden dus niet weer helemaal het wiel opnieuw uit te vinden en staken het traject ‘light’ in. Dat hield in dat we eerst bestaande teksten herstructureerden op basis van de nieuwe criteria waarna we vrij eenvoudig de gaten en ontbrekende informatie konden vaststellen. Vervolgens gingen we in één brainstormsessie op zoek naar een antwoord op de ‘gaten’ en de specifieke haakjes voor deze opdrachtgever. Iedere uitvraag is anders, dus ook voor deze tender was het belangrijk aan te sluiten op de behoefte van deze specifieke opdrachtgever en daarmee het verschil te maken.

  Wat was opvallend bij deze aanbesteding?

  Doordat we al twee keer eerder samenwerkten, konden we al letterlijk lezen en schrijven met deze klant. Hierdoor konden we snel schakelen en hebben we in een periode van één week alle ontbrekende informatie boven tafel gekregen en in een lekker lezend plan weten te gieten. Ook voor de vormgeving hadden we inmiddels al een vaste stijl ontwikkeld en was het alleen een kwestie van passen en meten. Plan ingediend en … weer gewonnen! Inmiddels hebben we, in een half jaar tijd, ook het vierde plan geschreven en opgeleverd. Op naar de vierde winst!

   

  Vragen over deze opdracht? Neem contact op met onze tenderspecialist

  • 0343-820429
  • sales@tenderteam.nl
  • Zeist

  Meer referentieprojecten

  Bouwteam renovatie ophaalbrug Suisendijk

  De gemeente Goeree-Overflakkee heeft het voornemen een aanbestedingsprocedure uit te voeren voor het selecteren van een bouwteampartner om in bouwteamverband, samen met de gemeente, een geschikt ontwerp te maken (ter zake realiseren van doelstellingen en voldoen aan de eisen en randvoorwaarden van de renovatie) voor de renovatie van de ophaalbrug Suisendijk binnen de gemeente Goeree-Overflakkee. […]

  ROK Interim-Management en Organisatieadvies

  Het doel van deze Aanbesteding is het sluiten van meerdere Raamovereenkomsten op het gebied van: Strategisch Interim-Management; Tactisch Interim-Management en Organisatieadvies.

  Tijdelijke bruggen A9

  Janson Bridging is door combinatie VEENIX gevraagd om een B2B-voorstel te maken voor de huur van 8 tijdelijke bruggen voor de tijdelijke omlegging van de A9 tussen Badhoevedorp en Holendrecht.