FRUIT Rijkswaterstaat

  Wat houdt het project in? 

  Na een incompany training  hielp onze tenderstrategie een combinatie in de industriële automatisering bij een inschrijving op project FRUIT van Rijkswaterstaat. Het resultaat op deze grote tender was ‘uitzonderlijke scores’ zoals Rijkswaterstaat het noemde. Dit project gaat om het functioneel ontwerp van de Hartelkering, de Maeslantkering en het locomobiel van de Maeslantkering. Een complex project, maar wel helemaal in het straatje van deze combinatie. 

  "Veel betrokkenheid en enthousiasme, zelfs ongevraagd extra inzet om schrijvers te helpen."

  Projectleider KienIA

  Wat hebben we gedaan? 

  Er werd een team samengesteld uit schrijvers, experts, managers en een vormgever. Alhoewel het team elkaar niet allemaal kende bij start, liep de samenwerking onderling prettig. Dit past ook bij ons beeld van samenwerkende partijen, die veel waarde hechten aan zaken als ‘werken in een plek die voelt als een thuishaven’ en ‘open en eerlijk met elkaar samenwerken’.

  Doordat ze recent een incompany training van Tenderteam had genoten was het te volgen proces duidelijk. Alle schrijvers, experts en managers gingen met de neus dezelfde kant op van start. Op een gestructureerde wijze kwam het concept voor de projectaanpak tot stand, werd de aanpak SMART gemaakt en uitgewerkt tot korte en bondige teksten. Er waren geen late uurtjes nodig en de inschrijving ging ruim op tijd de deur uit.

  Wat was opvallend bij deze aanbesteding?

  Door de beginnende coronaperiode waarin deze tender plaatsvindt zijn alle brainstorms en reviewsessies online. Gelukkig werkt Teams goed en weten de technische experts van beide bedrijven de knoppen perfect te bedienen, zodat samen goed gebrainstormd kan worden.

  Vragen over deze opdracht? Neem contact op met onze tenderspecialist

  • 0343 820 429
  • sales@tenderteam.nl
  • Zeist

  Meer referentieprojecten

  Bouwteam renovatie ophaalbrug Suisendijk

  De gemeente Goeree-Overflakkee selecteert een installateur met nautische kennis als bouwteampartner voor de renovatie van de Ophaalbrug Suisendijk.

  ROK Interim-Management en Organisatieadvies

  We hielpen een bekend inkoop- en interim management bureau in Nederland met het inschrijven op een Raamovereenkomst van de ministeries.

  Tijdelijke bruggen A9

  We hielpen Janson Bridging met het maken van een tenderdocument voor combinatie VEENIX. Het betrof een B2B-voorstel voor de huur van 8 gigantische, tijdelijke bruggen die in én over de A9 tussen Badhoevedorp en Holendrecht liggen. Je kunt ze inmiddels rijdend over de A9 zien liggen!