Review aanbestedingsplan

Wil je een review op het door jouw geschreven aanbestedingsplan? Een check of de beantwoording aansluit bij de uitvraag en de gunningscriteria? Dat doen we graag voor je!

Wij kijken door de bril van de aanbestedende dienst naar jouw plan en voorzien je uitgebreid van verbeteradvies.

Review op jouw aanbestedingsplan

We reviewen het door jullie geschreven plan op basis van de beoordelingscriteria en geven concrete verbeteradviezen die jullie direct kunnen doorvoeren. Bij het reviewen doen we ook altijd een reviewoverleg met de door jullie aangewezen personen. Samen lopen we dan het plan door en wij lichten onze bevindingen en adviezen nog eens toe. Waar nodig tonen we voorbeeldteksten, of herschrijven we ter plekke een stukje tekst, zodat jullie heel praktisch vooruit kunnen na onze review.

Tijdens onze review letten wij ten minste op:

  • of de juiste tekststructuur is gekozen;
  • of de klantvraag juist is beantwoord;
  • of de meerwaardes duidelijk overkomen;
  • of alle teksten duidelijk en SMART zijn geschreven;
  • of de beloftes en resultaten goed onderbouwd zijn.

 

Vraag vrijblijvend een review aan

Ons reviewproces

Aanvraag
We hebben eerst een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek. We bespreken jouw wensen en hoe wij kunnen helpen. Op basis hiervan sturen we een offerte.
Voorbereiding
In een startoverleg nemen we door welke documenten we reviewen en wanneer. We sturen je een lijst van documenten die we nodig hebben en plannen het reviewoverleg alvast in.
Review
De aanbestedingsdoumenten en het plan dat jullie hebben geschreven lezen we nauwgezet door. We reviewen de beantwoording en plaatsen verbetertips in het plan.
Reviewoverleg
In het reviewoverleg leggen we onze belangrijkste bevindingen uit en geven we extra tips. Verder gaan we in op jullie vragen en tonen we relevante voorbeelden ter inspiratie.
Nazorg
Na het reviewoverleg verbeteren jullie zelf het plan. Hierbij komen mogelijk nieuwe vragen op. Wij helpen deze te beantwoorden en kijken waar nodig nog even mee.

Dit vinden andere klanten van onze reviews

Jullie zijn heel organisatiebewust oftewel jullie hebben inlevingsvermogen in hoe wij werken. Ook snel kunnen schakelen tijdens wijziging in tender. Jullie zijn goed in wat jullie doen.
Effect: een 9,9 als EMVI-score.
Het gesprek bij de gemeente ging goed, ze waren onder de indruk van het PvA, een van de beste die ze ooit hebben gezien. De uitvoering zal nu de kers op de taart moeten worden.
Duidelijke kaders waarbinnen we de tender afwerken. Brons, zilver, goud goed gepland en aan gehouden zodat we niet in tijdsnood o.i.d. kwamen. Alles was keurig op tijd af.
Proactief, organiserend en flexibel
Alles in de hand, in controle en in the lead. Zeg maar pro-actief. In een tussentijdse versie van het plan misten we een keer het wow-effect, dat werd wel snel opgelost. Voor mij als bedrijfsleider was Tenderteam ook een goede sparringspartner.
Onze directeur besloot eigenlijk te laat om toch in te gaan schrijven. In 1,5 week tijd is evengoed nog een EMVI-plan geproduceerd door Tenderteam waarmee we de aanbesteding hebben gewonnen.
In de sessie werd het team goed uitgedaagd, op zoek naar de scherpte.
Goede verwerking van concepten naar plan, goed doorvragen en ontrafelen van de uitvraag.
Aanpak Probleem> Oplossing> Effect werkt goed. Afbeelding en de schema's geven snel een helder beeld. Beter dan we zelf deden.
In de sessie werd het team goed uitgedaagd, op zoek naar de scherpte.
Goede verwerking van concepten naar plan, goed doorvragen en ontrafelen van de uitvraag.
Aanpak Probleem> Oplossing> Effect werkt goed. Afbeelding en de schema's geven snel een helder beeld. Beter dan we zelf deden.
Daadkrachtig, duidelijk en kennis op breder vlak. Niet enkel schrijven.

Alle genoemde voorbeelden zijn anoniem op verzoek van de klant.

Vraag vrijblijvend een review aan

Aanvraag review

Portfolio Tenderteam

Verhuur ligplaatsen sloepen

De gemeente Heemstede wenst een ondernemer te selecteren die acht ligplaatsen gebruikt/exploiteert voor de verhuur van volledig elektrisch aangedreven sloepen. Luxe Sloepen Haarlem schakelde onze hulp in voor deze aanbesteding.

Ingenieursdiensten Treinbeveiliging ERTMS

In deze aanbesteding staan de ingenieursdiensten centraal voor de nieuwe treinbeveiligingstechnologie European Rail Traffic Management System (ERTMS). Dit is het grootste vernieuwingsproject van ProRail ooit.

Neem contact op met onze tenderstrateeg voor een vrijblijvende kennismaking

Collega Jeffrey

Zeist