Incompany training

Op maat gemaakte training op gebied van aanbestedingen winnen en/of alle facetten hier binnen.

Maatwerk aansluitend op jullie behoefte

De trainingen geven we zowel bij ons in de Tendertuin te Zeist als bij jullie op locatie. De datum, groepsgrootte en locatie zijn geheel flexibel. De cursussen zijn ook in een meerdaagse vorm beschikbaar. De voordelen van meerdaagse cursussen zijn onder andere het krijgen van huiswerkopdrachten, waardoor je direct aan de slag kan met de geleerde materie. We integreren dit indien mogelijk met een lopende aanbesteding. Het huiswerk doe je dan bijvoorbeeld op het PvA dat je aan het schrijven bent.

Flexibele groepsgrootte, datum en locatie

Willen jullie een training geheel passend bij jullie bedrijf? In dat geval stellen wij graag een maatwerktraining voor jullie samen, aansluitend op jullie specifieke behoefte. Voor alle onderdelen binnen tendertrajecten is het voor ons mogelijk om dit in trainingsvorm op maat te maken. We hebben bergen met kennis, ervaring en cursusmateriaal liggen op het gebied van tenderen, aanbestedingen, (tender)strategie, schrijven, prijsvorming, tendermanagement, tenderprocessen en diverse andere vaardigheden voor tenderspecialisten.

Interactieve kennisdeling direct inzetbaar

Tijdens deze training ga je direct met de geleerde stof aan de slag. Deze opdrachten hebben betrekking op een eigen casus. Hier krijgen jullie direct feedback op. Zo toetsen we of alles goed wordt toegepast en sturen we waar nodig bij. We maken tijdens deze trainingen ook klassikaal analyses op eerder gedane inschrijvingen en de resultaten daarvan. Op basis daarvan zijn verbeterpunten gemakkelijk toe te
passen in alle lopende projecten.

Inschrijven of meer informatie?

Cursussen

We bieden ook dagcursussen met open inschrijving aan (individueel)

Jordy Visser tenderstrateeg trainer medium

Onze trainingslocatie: Zeist