E-LEARNING

Les 10: Hoe geef ik een EMVI plan vorm?

De laatste les! Je hebt al aanbestedingen gezocht op Tenderned.nl, gunningscriteria verzameld, naar je concurrentie gekeken, experts verzameld en met ze gebrainstormd, geschreven en herschreven en nog veel meer!

Als het goed is heb je nu een plan voor je liggen waar je tevreden mee bent. Dan is de laatste stap zorgen dat dat plan er gelikt uitziet. Je kunt immers maar één keer een eerste indruk maken.

In deze laatste video vertelt Edwin je hoe je een winnend EMVI-plan vormgeeft.

Veel plezier met de laatste video van de e-learning!

Tenderteam Tenderchallenge 10

  1. Je gaat het plan nu vormgeven! Je hebt de eisen hiervoor opgezocht tijdens de derde challenge. Maak je plan op volgens de lettertype eisen.
  2. Maak het plan op met de huisstijlkleuren van jouw organisatie. Het document moet goed leesbaar zijn dus zorg voor genoeg witruimte tussen de regels, alinea’s en de marges aan de zij- en onderkant.
  3. Geef een accentkleur aan de koppen.
  4. Kies voor de voorpagina een pakkende afbeelding die past bij de inhoud en in het oog springt.
  5. De stelregel is: als je beoordelaar 10 plannen print dan moet hij die van jou als eerst willen lezen!

Gefeliciteerd met het afronden van de e-learning ‘inschrijven op aanbestedingen’. Je hebt een goed resultaat behaald, daarom krijg je hierbij een certificaat dat je aan je muur kunt hangen en aan al je collega’s kunt laten zien!

Download certificaat


We hopen dat je veel van deze e-learning hebt geleerd en dat het je helpt om aanbestedingen te winnen!
En als je opmerkingen of vragen hebt, er toch niet uitkomt: Kijk voor meer informatie op onze website of neem direct contact met ons op:
06 – 18 09 46 58 /  jordy@tenderteam.nl

Succes met deze laatste opdracht en succes met tenderen!

Vorige les