ProRail besteedt regelmatig grote projecten uit bij aannemers. Voor die projecten zijn allerlei systemen nodig, zoals wissels, dwarsliggers en ballast. Aannemers bestellen deze systemen bij leveranciers. Om de markt te informeren over toekomstige bestellingen deelt ProRail de inkoopplanning en scope van toekomstige projecten.

Voor het inkopen gebruikt ProRail een uitgebreide set aan procedures en regelingen. Via deze link vind je alle beschikbare documenten met betrekking tot aanbesteden en inkopen. Denk hierbij aan voorwaarden, modelcontracten en brochures; deze zijn allemaal te downloaden op de site van ProRail.

Regelmatig vernieuwt ProRail de inkoopplanning. Op onderstaande kaart hebben we de meest recente inkoopplanning deels gevisualiseerd. Het complete overzicht is hier te vinden.

Hulp nodig bij de aanbestedingskalender van ProRail?

Onze tenderstrategen en -schrijvers staan klaar om met je mee te kijken naar de inkoopplanning en mee te denken hoe je het beste kunt inschrijven op de aanbestedingen van ProRail. Voor meer informatie kun je direct én vrijblijvend contact met ons opnemen.