The show must go on!

  Wat houdt het project in? 

  Wat we hebben gedaan

  Samen met Griekspoor hebben we gewerkt aan deze tender van RAI Amsterdam. De opdracht was de herinrichting van het terrein van het beurscomplex dat voornamelijk bestaat uit parkeerplaatsen en toegangspoorten.

  Waar we mee konden scoren

  Het uitgangspunt was helder: the show must go on. Op geen enkele manier mocht de exploitatie van de beursorganisator en zijn huurders last ondervinden van het werk. Dagelijks rijden hier honderden vrachtwagens over het terrein om te laden en lossen. Tijdens evenementen is het een drukte van belang door de toestroom van duizenden bezoekers. Traffic Management kreeg om die reden een absolute sleutelrol in ons plan. Naast een veilige omgeving en een continu vrije toegang kregen ook de omwonenden van het complex bijzondere aandacht. Voor het managen van de buurt zetten we een speciale Gastvrouw voor de Bouw in, die via een app in nauw contact stond met alle omwonenden.

  "Wij hebben de samenwerking met Tenderteam als zeer goed ervaren. Er is op professionele wijze gebruik gemaakt van alle kennis en informatie die zowel intern als extern op te halen viel. Ze kunnen zich goed en snel verdiepen en zijn daarnaast kritisch en verrassend!"

  Alfred Timmer | Hoofd bedrijfsbureau en projectmanagement Griekspoor

  Wat hebben we gedaan? 

  Spoed

  Vanwege de seizoensprogrammering wilde de opdrachtgever van onze klant snel beginnen. Binnen tien dagen moesten we de EMVI-kwaliteitsplannen schrijven, ínclusief de faseringsplannen voor een goede uitvoering. Wij hebben in korte tijd ons tenderteam gemobiliseerd, bestaande uit een strateeg, manager, schrijver, planner en vormgever en samen met onze opdrachtgever hebben we de schouders eronder gezet.

  Wat was opvallend bij deze aanbesteding?

  Samenwerking en commitment

  Dit was niet onze eerste tender voor dit bedrijf. Bij alle voorafgaande tenders is onze klant ook als winnaar uit de bus gekomen. De basis daarvoor is een grondige aanpak waarin ons team intensief samenwerkt met betrokken mensen aan klantzijde. Zij hebben de juiste inhoudelijke kennis, wij vertalen die kennis met een EMVI-bril op naar een ambitieus plan van aanpak met hoge winstkansen. We houden meerdere brainstorms, 1-op-1-interviews, interne pitches en reviews en werken naar een steeds scherpere inschrijving waar alle betrokkenen vertrouwen in hebben.

   

   

  Vragen over deze opdracht? Neem contact op met onze tenderspecialist

  • 0343-820429
  • sales@tenderteam.nl
  • Zeist

  Meer referentieprojecten

  Bouwteam renovatie ophaalbrug Suisendijk

  De gemeente Goeree-Overflakkee selecteert een installateur met nautische kennis als bouwteampartner voor de renovatie van de Ophaalbrug Suisendijk.

  ROK Interim-Management en Organisatieadvies

  We hielpen een bekend inkoop- en interim management bureau in Nederland met het inschrijven op een Raamovereenkomst van de ministeries.

  Tijdelijke bruggen A9

  We hielpen Janson Bridging met het maken van een tenderdocument voor combinatie VEENIX. Het betrof een B2B-voorstel voor de huur van 8 gigantische, tijdelijke bruggen die in én over de A9 tussen Badhoevedorp en Holendrecht liggen. Je kunt ze inmiddels rijdend over de A9 zien liggen!