The Show Must Go On

Wat we hebben gedaan

Voor een bedrijf in civiele techniek heeft Tenderteam gewerkt aan een tender van een grote, veeleisende beursorganisator. De opdracht was de herinrichting van het terrein van het beurscomplex dat voornamelijk bestaat uit parkeerplaatsen en toegangspoorten.

Waar we mee konden scoren

Het uitgangspunt was helder: the show must go on. Op geen enkele manier mocht de exploitatie van de beursorganisator en zijn huurders last ondervinden van het werk. Dagelijks rijden hier honderden vrachtwagens over het terrein om te laden en lossen en tijdens evenementen is het een drukte van belang door de toestroom van duizenden bezoekers. Traffic Management kreeg om die reden een absolute sleutelrol in ons plan. Naast een veilige omgeving en een continu vrije toegang kregen ook de omwonenden van het complex bijzondere aandacht. Voor het managen van de buurt zetten we een speciale Gastvrouw voor de Bouw in, die via een app in nauw contact stond met de omwonenden.    

Spoed

Vanwege de seizoensprogrammering wilde de opdrachtgever van onze klant snel beginnen. Binnen tien dagen moesten we de EMVI-kwaliteitsplannen schrijven, ínclusief de faseringsplannen voor een goede uitvoering. Wij hebben in korte tijd ons tenderteam gemobiliseerd, bestaande uit een strateeg, manager, schrijver, planner en vormgever en samen met onze opdrachtgever hebben we de schouders eronder gezet.

Samenwerking en commitment

Dit was niet onze eerste tender voor dit bedrijf. Bij alle voorafgaande tenders is onze klant ook als winnaar uit de bus gekomen. De basis daarvoor is een grondige aanpak waarin ons team intensief samenwerkt met betrokken mensen aan klantzijde. Zij hebben de juiste inhoudelijke kennis, wij vertalen die kennis met een EMVI-bril op naar een ambitieus plan van aanpak met hoge winstkansen. We houden meerdere brainstorms, 1-op-1-interviews, interne pitches en reviews en werken naar een steeds scherpere inschrijving waar alle betrokkenen vertrouwen in hebben.

Kritisch en verrassend

Onze klant: “Wij hebben de samenwerking met Tenderteam als zeer goed ervaren. Er is op professionele wijze gebruik gemaakt van alle kennis en informatie die zowel intern als extern op te halen viel. Ze kunnen zich goed en snel verdiepen en zijn daarnaast kritisch en verrassend!”