Realisatie Milieustraat en gemeentewerf (Wijk bij Duurstede)

  Wat houdt het project in? 

  Gemeente Wijk bij Duurstede zoekt een partij die kan helpen bij het realiseren van een nieuw gemeentewerfgebouw met milieustraat, dat aan alle daaraan gestelde eisen voldoet. Hierbij lag de focus op communicatie en duurzaamheid. Tenderteam hielp Peek Bouw & Infra BV, een organisatie met meer dan 70 jaar ervaring in grond-, weg-, water- en utiliteitsbouw met het gehele proces van eerste brainstorm tot interviewtraining.

  "Met dit proces leer je jezelf beter kennen als bedrijf. Doordat iemand anders dat eruit trekt, wordt er goed over nagedacht en wordt eruit gehaald wat er mogelijk is, mogelijk wat er al jaren in zit maar nooit boven water kwam."

  Hennie Peek | Eigenaar Peek Bouw & Infra

  Wat hebben we gedaan? 

  Tenderteam ondersteunde Peek Bouw en Infra BV in het gehele proces, van eerste brainstorm tot het indienen en bij het voorbereiden van de interviews voor ronde 2. De eerste keer samenwerken is dat wel even wennen. Hennie Peek: “In het begin moesten we even aan elkaar wennen, maar daarna hebben dit zeker als positief ervaren. Ook heeft de schrijver goed gevoel met duurzaamheid en straalde dit uit naar onze medewerkers. Die zijn van nature niet zo groen, maar zij wist het er goed uit te halen.”

  Wat was opvallend bij deze aanbesteding?

  Tegenwoordig vragen aanbestedende diensten veel meer dan alleen maar de beste prijs. Zo staan kwaliteit, duurzaamheid en de beste prijs-kwaliteitverhouding centraal bij het indienen van een plan. Dit betekent voor inschrijvers ook dat ze meer moeten doen dan alleen een scherpe prijs neerzetten om een aanbesteding te winnen.  Zoals Hennie Peek vertelt: “Voor het gevoel hebben we er meer tijd en energie in moeten steken dan vroeger. Echt makkelijk hebben jullie het ons in dat opzicht niet gemaakt. Maar we zien wel dat de kwaliteit en het niveau duidelijk hoger ligt door die inspanning en de hulp van Tenderteam.

  Vragen over deze opdracht? Neem contact op met onze tenderspecialist

  • 0343-820429
  • sales@tenderteam.nl
  • Zeist

  Meer referentieprojecten

  Bouwteam renovatie ophaalbrug Suisendijk

  De gemeente Goeree-Overflakkee heeft het voornemen een aanbestedingsprocedure uit te voeren voor het selecteren van een bouwteampartner om in bouwteamverband, samen met de gemeente, een geschikt ontwerp te maken (ter zake realiseren van doelstellingen en voldoen aan de eisen en randvoorwaarden van de renovatie) voor de renovatie van de ophaalbrug Suisendijk binnen de gemeente Goeree-Overflakkee. […]

  ROK Interim-Management en Organisatieadvies

  Het doel van deze Aanbesteding is het sluiten van meerdere Raamovereenkomsten op het gebied van: Strategisch Interim-Management; Tactisch Interim-Management en Organisatieadvies.

  Tijdelijke bruggen A9

  Janson Bridging is door combinatie VEENIX gevraagd om een B2B-voorstel te maken voor de huur van 8 tijdelijke bruggen voor de tijdelijke omlegging van de A9 tussen Badhoevedorp en Holendrecht.