1 april!

1 april grappen uit 2021

Rijkswaterstaat lanceert bijzondere aanbestedingsregels

Natuurlijk verandert Rijkswaterstaat niet zomaar de aanbestedingsregels. Daar ligt een Aanbestedingswet aan ten grondslag, die borgt dat alle inschrijvers gelijke kansen hebben bij het inschrijven op aanbestedingen. En dat houden we zelf ook graag zo šŸ˜‰

Alle plannen van klanten op straat???

Natuurlijk delen we onze plannen niet. Nu niet en nooit niet. Wij gaan altijd vertrouwelijk om met alle informatie die wij zien en horen. Dit is een standaard onderdeel van onze werkwijze.

Tenderteam start Aannemersteam

Natuurlijk starten wij zelf geen aannemersbedrijf. Wij vinden ons werk nu namelijk veel te leuk! En zo doet iedereen wat diegene het beste kan šŸ˜€

Kennis & inspiratie

Blogs
Vlogs
Kennis

Hulp nodig bij inschrijven?

Aanbestedingsplan schrijven

Gratis eLearning Inschrijven op aanbestedingen

Meer tenders winnen in minder tijd!

Klanten over ons

Positief was de inbreng van de frisse blik.
Projectmanager
Bouwteam waterzuiveringen
Jullie zijn heel organisatie bewust oftewel jullie hebben inlevingsvermogen in hoe wij werken. Ook snel kunnen schakelen tijdens wijziging in tender. Jullie zijn goed in wat jullie doen.
Effect: een 9,9 als EMVI score.
Tendermanager
Installaties
Deskundig en betrouwbare adviseur! Klantgericht en altijd proactief en vooruit denkend. Je zou hem als je adviseur willen hebben op een breed pakket van diensten, maar vooral op het gebied van tenders en aanbesteding is hij echt sterk! Gezamenlijk ervaring meegemaakt bij projecten van provincie Noord Holland en RET. Echt tof.
Tendermanager
Beweegbare kunstwerken
Met Edwin heb ik samen aan verschillende tenders gewerkt als EMVI-schrijver. Het is een genot om met Edwin samen te werken; hij is expert op tendergebied, heeft kennis en ervaring in technische tenders en denkt uitstekend mee om te komen tot creatieve en onderscheidende oplossingen in EMVI-plannen.
EMVI Coƶrdinator (ZZP)
Diverse branches en tenders
Niet alleen een redigerende schrijver maar vooral ook een dirigerende inhoudelijk betrokken vakman.
Hoofd Bedrijfsbureau
Vaarwegen
Daadkrachtig, duidelijk en kennis op breder vlak. Niet enkel schrijven.
Projectleider
Waterbouw
Positief punt was het najagen van informatie.
Hoofd Bedrijfsbureau
Speeltuinen
Zeer prettige en professionele samenwerking mogen ervaren met kennis van zaken. Tender met succes doorlopen en ik kan een samenwerking met Edwin aanraden!
Tendermanager
Industriƫle automatisering
Alles in de hand, in controle en in the lead. Zeg maar pro-actief. In een tussentijdse versie van het plan mistte we een keer het wow-effect, dat werd wel snel opgelost. Voor mij als bedrijfsleider was Tenderteam ook een goede sparringspartner.
Bedrijfsleider
Bruggenbouw
Een unieke eigenschap is dat Edwin ook in staat is om calculaties te maken, calculaties te reviewen om te komen tot de beste prijsstrategie in de verhouding tussen kwaliteit en prijs. Het leuke is dat Edwin niet alles zelf wil doen, maar juist de experts in zijn tenderteam de ruimte laat om tot oplossingen en SMART teksten te komen.
Tendermanager (ZZP)
Diverse branches en tenders
Proactief, organiserend en flexibel.
Ontwerpleider
Bruggenbouw
Het is prettig samenwerken. Vorig jaar heeft hij mij en mijn collega's geholpen bij het opstellen van EMVI plannen. In korte tijd en met veel inzet hebben we gezamenlijk een goed plan op papier gezet. Daadkrachtig en met kennis van zaken, dat vind ik kenmerkend.
Aanbestedingsspecialist (ZZP)
Diverse branches en tenders
Bij de review kregen we het praktische advies om concreet antwoord te geven op de vragen van de opdrachtgever. Dat advies was denk ik doorslaggevend bij het winnen van de tender.
Oprichter
Systems Engineering
Onze directie besloot eigenlijk te laat om toch in te gaan schrijven. In 1,5 week tijd is evengoed nog een EMVI-plan geproduceerd door Tenderteam waarmee wij de aanbesteding hebben gewonnen.
Anoniem
Hoofd Bedrijfsbureau