WERKEN BIJ TENDERTEAM

Wij helpen klanten met het winnen van aanbestedingen en daarmee met het accelereren van hun bedrijf.

Typisch Tenderteam

Onze kernwaarden
We houden van tenderen én winnen!
We werken in teams
We zijn enthousiast en ondernemend
We gaan en staan voor kwaliteit
We beslissen snel en zijn actiegericht

Onze kernwaarden

We zijn teamspelers – We werken als één Tenderteam, vanuit de overtuiging dat het realiseren van projecten in teams leidt tot meer kwaliteit en meer plezier. Samen kunnen sparren en elkaar helpen zorgt daarbij ook voor een beter eindresultaat. We staan open voor elkaar, in werk en op persoonlijk vlak. Deze focus op het team staat je eigenheid niet in de weg, maar omarmt het juist. Gewoon, omdat we weten dat je zo het beste van jezelf in je werk kunt leggen.

We staan voor kwaliteit

In onze hele aanpak en bedrijfsvoering zijn we gericht op kwaliteit. We beschikken over processen en sjablonen om de kwaliteit te verhogen, en investeren veel tijd en energie in het trainen van onze professionals. Deze focus op kwaliteit vinden wij beter, fijner en efficiënter werken en hebben we doorgetrokken in onze hele bedrijfsfilosofie. Hierbij zetten we ook in op kwalitatieve relaties, zowel in- als extern.

We zijn bevlogen

Onze relaties roemen vaak ons enthousiasme. We zijn gedreven en dat merk je aan de energie die hier hangt, de belangstelling in elkaar en de vurige vragen over de inhoud. Dat werkt behoorlijk aanstekelijk. Onze bevlogenheid komt ook terug in onze ondernemendheid; we houden ervan om nieuwe dingen te proberen om te verbeteren of vernieuwen. Hoewel we niet allemaal ondernemers zijn, zijn we dus wel allemaal ondernemend. Ons bedrijf groeit dan ook snel en er ontstaan continu nieuwe kansen voor iedereen.

We verrassen graag

We verrassen anderen graag met een frisse blik, strategisch idee of gewoon een ludieke actie. Innovatie, strategie, uitdagingen en complexe puzzels, dáár gaan we goed op! Als kers op de taart houden we hier ook van mooi vormgegeven en creatieve concepten. We dagen onszelf en klanten graag uit om verder te gaan dan alleen ‘business as usual.’

We zijn actiegericht

Proactiviteit kenmerkt alle collega’s bij Tenderteam. Ieder voelt zich verantwoordelijk om het best mogelijke resultaat te bereiken. Ook al is dat soms zoeken en uitproberen. We testen een richting en monitoren of het werkt. Levert het niet de gewenste kwaliteit op? Dan sturen we direct bij en leren ervan. Dat geeft een prettige werksfeer en geeft ruimte aan creativiteit!

Ondanks dat we veel remote werken voel ik een sterke verbinding met collega’s. We spreken elkaar zo goed als dagelijks, de ene keer over werk en de andere keer over privéleven. We denken en leven met elkaar mee en natuurlijk vieren we onze successen samen!
Tenderteam staat bekend als toonaangevend in kwaliteit binnen de tenderwereld in Nederland. De kwaliteit van Tenderteam vind je overal in onze aanpak terug, van onze professionals, onze processen tot aan onze tools.
Jeffrey van Dorst

Wij zijn een Great Place to work®

Lees meer

Een sfeer van ondernemen, professionaliteit en continu verbeteren

incompany-training-emvi-inschrijven-op-aanbesteding-tendermanagement

Onze cultuur

Professionals. Bij Tenderteam werken professionals: vaardige collega’s met veel kennis van zaken. We komen uit verschillende branches en hebben daardoor domeinkennis van verschillende branches in huis. Voor jou als professional fijn om te schakelen met andere professionals en samen resultaat te behalen!

Start Up-sfeer. Binnen Tenderteam heerst een Start Up-cultuur van gewoon doen, van aanpakken en van teamwork. In ons relatief kleine bedrijf maak je als teamlid het verschil met jouw ideeën en werk. Daarnaast zorgt de groei van het bedrijf voor het ontstaan van kleinere en grotere projecten om het bedrijf te professionaliseren en ook het ontstaan van nieuwe functies.

Persoonlijke ontwikkeling. We geloven erin dat als je dingen doet die in je ‘sweetspot’ liggen, je daar automatisch veel energie van krijgt én je de meeste impact creëert. We dagen je ook uit om te blijven groeien als professional. In onze aanpak is daarom tijd voor reflectie en ontwikkeling. Ook wordt je gevraagd om mee te denken over aspecten van het hele bedrijf. Zo benut je jouw ervaring, interesses en ambities in veelvoud en ga je met plezier aan het werk.

Je werkt bij ons in een echt team. We heten niet voor niets Tenderteam! In ons team profiteer je van de kennis en vaardigheden van je collega’s, die stuk voor stuk echte professionals zijn, en die altijd klaar staan om elkaar te helpen. Verder is de sfeer hier ontzettend ondernemend. Net als jij? 😉

Tenderteam in beeld bij RTL Doe Maar Duurzaam

Tenderteam in beeld

Flexibel en (remote) werken gericht op resultaat

Over hoe je bij ons werkt

Kies zelf waar je werkt. Je bepaalt bij ons zelf waar je werkt. Veel collega’s werken veel remote en werken bijvoorbeeld één of twee dagen per week op kantoor. Maar andere collega’s kiezen er juist voor om veel op kantoor te zijn. Natuurlijk gaan we soms ook naar klanten en projectlocaties. Het belangrijkste is dat je zelf kiest waar je die dag het beste werkt en wat voor jou werkt.

Bepaal je eigen agenda. Net als je werkplek bepaal je bij ons ook je eigen agenda. Voor een nieuw project weet je de te doorlopen stappen. Die plan je in naar eigen inzicht samen met klanten en collega’s. We starten dagelijks als team met een korte online startup. Verder heb je bij ons dus alle vrijheid en flexibiliteit in het bepalen van je eigen agenda.

Werk naar resultaat toe. Je werkt samen met collega’s en klanten aan projecten en geeft naar eigen inzicht invulling aan elk project. We houden er absoluut niet van om elkaar te micro-managen, maar geven elkaar juist alle vrijheid. Omdat we in kleine teams werken ben je zelf verantwoordelijk voor het eindresultaat. Het is belangrijk om producten tijdig aan te leveren en aan de bel trekken als er nog input mist. We zijn gericht op het behalen van resultaat!

Vertrouwen staat voorop bij ons. Ik heb dan ook zelf alle vrijheid en flexibiliteit om mijn werk naar eigen inzicht in te delen. Je plant zelf je afspraken met klanten en collega's. En ook of je overleggen remote doet of fysiek op een locatie. De afwisseling in branches waarvoor je werkt, de mensen met wie je werkt en de vrijheid die je hier hebt, maken het werk hier heel leuk!

Praktisch goed geregeld

Dit staat klaar voor je

Goede on-boarding. We ontvangen je met open armen, een inwerkprogramma en een buddy waarmee je dagelijks contact hebt. Op je eerste dag ontvang je je laptop en alle ondersteunende middelen om je werk goed te doen. Ook maak je kennis met je nieuwe collega’s en onze processen. Voor de collega die jouw eerste project met je draait, reserveren we extra tijd zodat je goed begeleid wordt en al je vragen direct kan stellen en beantwoord krijgt.

De Tendertuin. Als je binnenkomt in ons kantoor in Zeist valt het direct op hoe licht en bosrijk het hier is. Er hangt een open en toegankelijke sfeer die versterkt wordt door de vele glazen wanden. Of je nu kiest voor een stiltewerkplek of voor de kantoortuin … Elke werkplek is ingericht om je werk optimaal te kunnen doen. Er is ook een grote ruimte waar je met klanten grote heisessies of workshops draait. Midden in Nederland is onze Tendertuin de ideale plek om samen te werken met collega’s en klanten.

Optimaal werken! We zitten veel in meetings met collega’s, klanten en relaties. (Oog)contact is dan heel belangrijk. Daarom werken we met kleine maar krachtige laptops die je ook als tablet kan gebruiken en waarop je kan schrijven. Op kantoor en thuis ben je dankzij een dockingstation op de werkplek gelijk voorzien van dubbele grote beeldschermen, het beste toetsenbord en een (gamers)muis. Alle tools zijn erop gericht dat jij zo prettig mogelijk werkt.

Er is binnen Tenderteam echt ongelofelijk veel energie. Dat is heel erg prettig om in te werken! Verder wordt er hier gekeken naar de persoonlijke sterktes van iemand. De menselijke maat is groot binnen Tenderteam.

Wat krijg je allemaal bij Tenderteam?

Salaris

Wij geloven dat goede professionals die in hun kracht staan het meeste opleveren voor het bedrijf. Dat waarderen we met een boven marktgemiddeld salaris.

Leaseauto

Je krijgt een (bij voorkeur elektrische) leaseauto. Is er een belangrijke reden dat dit niet kan, dan zijn we flexibel met een andere oplossing zoals deel-auto’s, OV-kaart en/of fiets.

9
Vrije dagen

Bij ons krijg je 25 vrije dagen.  Uiteraard ben je ook de Nederlandse feestdagen vrij (7 à 8 dagen per jaar). Daarnaast geven we iedereen een diversity day, een extra vrije (feest)dag op een datum die je zelf kiest.

Pensioenbijdrage

Wij dragen bij aan je pensioen, zodat jij met een gerust hart van je oude dag kan genieten later. Je kiest zelf het pensioenfonds dat het beste bij jou past.

Laptop en SIM-kaart

Je krijgt de juiste tools om goed mee te werken. Dat geldt in elk geval voor een krachtige laptop en, indien nodig, een werkplekinrichting voor thuis. Natuurlijk regelen we ook een telefoonabonnement voor je.

Geboorteverlof

Je ontvangt 100% salaris tijdens het geboorteverlof en aanvullend geboorteverlof (dit is wettelijk slechts 70%).

Tender10

Met wekelijkse trainingen ontwikkel jij je continu als professional in onze Tender10-sessies. Met nieuwe kennis en interactieve opdrachten trainen we je in alle aspecten van het tender- en consultancyvak. Denk daarbij bijvoorbeeld aan workshops ondernemersvaardigheden, dealen met klanten, impact maken, processen auditen en timemanagement.

Teamly

We staan maandelijks stil bij ontwikkeling in de Teamly. In dit gesprek met je leidinggevende spreek je over je persoonlijke ontwikkeling, ontwikkelingen in het hele bedrijf en kansen die jij ziet. Jijzelf en het bedrijf ontwikkelen en ondernemen!

Teamsessies

Elk kwartaal organiseren we teamsessies. We komen fysiek bij elkaar en gaan aan de slag met een kwartaalthema en een leuke workshop. Denk aan kwartaalthema’s als Stop!Contact, ‘Proef het proces’ en ‘Tik in die Tender!’

Free food friday (op donderdag)

Met zijn allen eten we een lekkere lunch van de zaak! We bestellen bij een van de lokale restaurants en zitten gezellig samen, in de zomer vaak op het terras. Dit begon ooit op de vrijdag, maar is ondertussen donderdag geworden.

Borrels

Elke maand hebben we een borrel in de Tendertuin (ons kantoor) of op ons terras. Soms verruilen we het kantoor ook spontaan voor een café in de buurt.

Teamuitjes

Meerdere keren per jaar hebben we teamuitjes. Afgelopen jaren hebben we bijvoorbeeld een escaperoom opgelost, gevaren in een luxe sloep, leuke spellen gespeeld en zijn we lekker uit eten geweest!

Zin gekregen om bij ons te werken?

Check onze vacatures of geef ons een belletje!

Voel je vrij om me te bellen of een appje te sturen

Vivianne Altenberg
Manager Team & Talent
& Tenderstrateeg

We nemen de tijd. Een nieuwe baan is een grote stap. Wij begrijpen daarom dat voldoende informatie over het werk, maar ook over ons bedrijf en de sfeer in het team  heel belangrijk is voor je. We nemen dan ook graag de tijd om je meer informatie te geven en al je vragen te beantwoorden, ook als je je nog slechts aan het oriënteren bent. Soms plannen we ook een kennismakingsgesprek in, zodat je daarna kan beslissen of je wel of niet wilt solliciteren.

We zijn discreet. Of je je nu aan het oriënteren bent of gericht komt solliciteren: we vertellen dit niet aan anderen. We gaan discreet om met je sollicitatie.

‘s Avonds contact. Heb je een drukke baan en is het lastig om te bellen of af te spreken overdag? Wij bieden de mogelijkheid om ‘s avonds te bellen en kennis te maken.

Snel duidelijkheid. We hebben Actie! als USP van ons bedrijf en dat merk je ook in het contact met ons. Geen ellenlange sollicitatieprocessen maar gewoon 3 gesprekken, waarbij de laatste al het arbeidsvoorwaardengesprek is. Tussen de gesprekken door geven we je in een paar dagen terugkoppeling. Zo weet je snel waar je aan toe bent.